Babek12
Centipat
Daha fazla
Benim RTX 4070 Ti Super ekran kartım var ve oyunu 1440p ultraya çektim ama MSAA, FSR, DLSS hepsi kapalı FXAA açık, TAA high. İlk olarak oyunun grafikleri sanki soluk geliyor renkleri. Arkadaş ultraya çektim seni neden çimlerin bu kadar cansız ve soluk? İkinci olarak HDR açmaya çalıştım calibration ayarında oyun diyor ki Rockstar ikonu görünmeyene kadar bu ayarı yükselt ben de yükseltiyorum ama altda bir tane daha ayar var onda da diyor ki ikon bir azıcık görünene kadar ayarla ben de ayarladım. Ancak oyunun görüntüsü yine düzelmiyor. Renkler cansız ve parlaklık bazen düşüyor bazen kalkıyor. Anlayamıyorum ki. Neyse üçüncü sorunum DLSS oyunu kötü gösteriyor sakalı böyle yayıyor, MSAA FPS düşürüyor tamam X4'te 50-60 alıyorum abi ama ekran kartına çok yük biniyor. Scaling de FPS düşürüyor 1.250'de bile ya. Internette bakınca daha mükemmel gözüküyor oyun. Acaba benim bilmediğim bir şey mi var? Dördüncü olarak düşündüm NVIDIA Denetim Masası ayarlarından belki bir şeyler yapabilirim. Araştırdım bir şeyler onu da bulamadım. NVIDIA Denetim Masası konusunda bilgi çok az internette. Abiler ne yapayım şimdi siz bana onu söyleyin? Monitörüm MSI G271cqp E2.
Bilgisayarım bana ne yaparsam yapayım aşağıdaki görüntüyü veriyor. Fotoğrafı internetten buldum ama şimdi bilgisayarı açacak durumda değilim o yüzden böyle anlatmak istedim. Ben HDR açsam da aşağıdaki gibi kapasam da öyle. Ben yukarıdaki gibi olsun istiyorum.
Bilgisayarım bana ne yaparsam yapayım aşağıdaki görüntüyü veriyor. Fotoğrafı internetten buldum ama şimdi bilgisayarı açacak durumda değilim o yüzden böyle anlatmak istedim. Ben HDR açsam da aşağıdaki gibi kapasam da öyle. Ben yukarıdaki gibi olsun istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: