RDR2 hikaye ilerlemesi yüzde 100 olunca mı bitiyor?

Yan görevsiz kaç saatte bitirdin?

Bir de beyaz olan görevler yan görev değil mi?
Sarı renkte olanlar ana görevler, diğerleri yan görevler. Sanırım 30 saatte falan bitirdim, ama pişmanım. Nasıl biteceğini çok merak etmiştim. Gerçekten harika yan görevleri varmış. Çoğu oyunun ana hikayesinden güzel yan görevlere sahip. Oynamadığım için çok üzülüyorum, tekrar başlamaya da üşeniyorum. Bana güven, yan görevleri yap.

Sindire sindire herşeyi yaparak oyna bence eşsiz bir deneyim. Sorunun cevabı olarak Ana Görevin %si ayrı idi yani %100 olunca ana görev bitmiş oluyordu diye hatırlıyorum. Ayrıyetten avcılık, yan görev vb. %'ler vardı hepsini yapınca toplam ilerleyiş %100 oluyordu.

Sarı renkte olanlar ana görevler, diğerleri yan görevler. Sanırım 30 saatte falan bitirdim, ama pişmanım. Nasıl biteceğini çok merak etmiştim. Gerçekten harika yan görevleri varmış. Çoğu oyunun ana hikayesinden güzel yan görevlere sahip. Oynamadığım için çok üzülüyorum, tekrar başlamaya da üşeniyorum. Bana güven, yan görevleri yap.
Ben de senin gibi hikayeyi merak ettiğim için acele ederek oynadım oyunu unuttuktan sonra şuan yeniden başladım sindire sindire oynuyorum inan daha çok keyif veriyor bence yeniden başlayabilirsin nerdeyse hiç şehirde felan gezmemiştim ilginç detaylar var

Progress bölümünde hikaye ilerlemesine bakayım dedim %40 civarına gelmişim. AC oyunlarında falan genelde %50'de bitiyor oyun o yüzden sonlarına mı geldim diye endişelenmeye başladım. Hikaye kısmı kaç olunca bitiyor?
Hikaye ilerlemesine nereden bakabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı