Sürprizbozan RDR2 hikaye teorisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earas

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
1.959
Çözümler
15
Yer
İstanbul
İnternette gördüğüm teoriye göre 4. Chapter'da olan kaza yüzünden Dutch deliriyormuş. O görevi dün yaptım ve şu anda bile normalde olduğundan çok daha agresif davranıyor. Sizce teori gerçek mi? Yoksa Dutch özünde böyle biri miydi?
 
Bende görmüştüm o videoyu oyunu bitirdikten sonra ve çok mantıklı gelmişti. Olay tren kazasıydı.
Angelo Bronte'yi kaçırdığımız görevi yaptım daha demin. Kazadan bir kaç görev sonra işte. Normalde mantıklı karar veren Dutch bir anda agresifce adamı boğmaya başladı. Ben de inanmaya başladım teoriye.
 
Tren kazası tek etken değil,
Hosea'nın ölümü ve ardı ardına başarısız olan planlar, evlat diye yetiştirdiği iki adamın ondan şüphe duyması, intikam isteği ve narsist kişiliği onu oyunun sonundaki manyağa çevirdi.
Dutch zaten hiçbir zaman çetesinin yüklü miktarda para kazanıp özgürce yaşamasını istemiyordu, öyle bir şey olsaydı kimse Dutch'ın yanında kalmazdı çünkü, adam bunu bilerek insanlara hayal sattı ve en sonunda çoğunun ölümüne sebep oldu. Tren kazasıyla delirmiş olsa Blackwater'daki o kadını öldürmezdi, kendi iadellerine inanmıyor bu adam çünkü. Her şeyi yalan. Favori yazarı bile "yazdıklarıma inanan aptaldır" diyor bu herifin. Baştan deliydi, onu dizgin tutan Hosea idi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı