Sürprizbozan RDR2 hikayesi nasıl işliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba az önce RDR2'yi bitirdim fakat kafamda bazı sorular kaldı, bunları ben atlamış da olabilirim ve kötü bir Türkçe yamayla bitirdim bahsedilmemiş de olabilir.

1. Dutch neden kimseyi düşünmez oldu?
2. Dutch'ın neden Arthur'a güveni azaldı ve Micah'a inandı?
3. Arthur, Dutch onu tren istasyonunda ölüme bıraktığında neden bir şey yapmadı?

Bu konuda kesin bir şey yok ama 2 teori var bir şey Dutch'ın en baştan beri öyle olduğu ama hosea tarafından baskılandığı 2.si ise belki hatırlarsınız chapter 4'te bir tramvayla kaçmaya çalışıyorduk takla atmıştı bu sırada dutch kafasını sert şekilde çarptığı için beyin yaralanması olduğunu söyleyenlerde var.

Dutch ve Hosea yıllardır dostlardı ve çeteyi yıllardır birlikte yönetiyorlardı. Hosea ölünce Dutch'ın üzerine eskisine nazaran çok daha fazla iş düşmeye başladı. Şöyle bir düşününce yıllardır çeteyi iki kişi yönetirken teke düşünce o tek kalan kişinin yapıp yapamayacağı konusunda endişelenmemesi mümkün değil zaten. Micah da bu boşluğa düşmüş Dutch'ı zehirleyebilmek için biçilmiş kaftan. Sorduğun ilk iki sorunun tek cevabı bu, başka spesifik bir cevap yok.
3. soru ise şöyle; aslında haklısınız hiçbir şey yapmadı ancak eskisine göre daha az güven gösterdi. Zaten Micah ve Dutch John'u kurtaramadıklarını söylediklerinde pek de inanmış gibi durmuyordu. Abigail'i kurtarmayı kabul etmediklerinde ise tamamen koptu. Direkt Dutch'ı veya Micah'a saldırmamasının ise çetede hala John gibi kurtulabilir insanlar olduğunu düşünmesi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dutch'ın kafasını vurup delirmesi ihtimal olsada,Dutch'ın her zaman çılgınca fikirleri vardı.Ancak onu engelleyen birisi,Hosea vardı.Dutch Hosea'ya önem veriyordu,o yüzdende Hosea Dutch'ı kontrol edebilecek,Dutch'ın çılgınca fikirlerini engelleyebilecek tek kişiydi.Arthur'a da güveniyordu elbette ama Hosea'ya daha güveniyordu.Daha sonradan Hosea bir anda ölünce onu engelleyen kimse kalmadı.Bu sıradada çok geçmeden Micah devreye girdi ve Dutch'a yalakalık yapmaya başladı.Micah Dutch ne yaparsa her zaman onu destekliyordu.Böylece Dutch'ı kendi safına çekebildi ve Dutch güc zehirlenmesi yaşadı.Bunu farkeden Arthur'da Dutch'a engel olmaya çalıştı.Buda bizi 2. Soruyo yöneltiyor.Dutch,Arthur'un kendisini engellemeye çalıştığı için Arthur'un sadakatinin azaldığını düşündü ve Arthur'a güveni azalıp Micah'a dahada yükseldi.Özellikle Arthur'un Dutch'ı beklemeden John'u kurtarması,Dutch'ı iyice Arthur'a olan güveninin azalmasını sağladı.3. Sorudan ise çok emin değilim ancak Çete zaten Cornwall ve Pinkertonlar ile uğraşırken Dutch'ı öldürmek çok mantıklı olmazdı.Çünkü Dutch ölünce çete içerisinde iyice dağılmalar başlardı ve buda Pinkertonların yararına olup çetedekilere zarar gelirdi.Arthur'da çeteyi önemsediği için Dutch'ı o anda öldürmenin mantıklı olmadığını düşündü.Çetedeki herkesi özelliklede John'u ve ailesini güvene aldıktan sonra Dutch'ı öldürecekti.

1. dutch neden kimseyi düşünmez oldu?
3. arthur, dutch onu tren istasyonunda ölüme bıraktığında neden bir şey yapmadı?

1-) Yaptığı planların başarısız olması yüzünden sağlıklı düşünememeye başladı.
2-) Micah sürekli çetenin içinde bir hain olduğunu söylüyordu ve bunun John olduğunu ima ediyordu. Arthur'un da Dutch'a karşı çıkıp John'u kurtarmasıyla ipler iyice kopmaya başladı.
3-) Bunu kesin olarak bilmiyorum ama sanırım Arthur'a güveni kalmadığı için kurtarmak istemedi tıpkı John da olduğu gibi. Javier'i kurtarmıştı çünkü, ama banka soygununda John'u bırakmıştı.

Merhaba az önce RDR2'yi bitirdim fakat kafamda bazı sorular kaldı, bunları ben atlamış da olabilirim ve kötü bir Türkçe yamayla bitirdim bahsedilmemiş de olabilir.

1. Dutch neden kimseyi düşünmez oldu?
3. Arthur, Dutch onu tren istasyonunda ölüme bıraktığında neden bir şey yapmadı?
Dutch hayalperest birisi, uzun uzun yazmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı