RDR2 için 1050 Ti ekran kartına işlemci tavsiyesi

Monarche

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 3-4 sene önce almıştım bu sistemi. İşlemci G4560, ekran kartım 1050 Ti, 8 GB RAM anakart ASUS eski bir anakart. C RDR2 için RAM yetmiyor, RAM takviyesi düşünüyorum. Daha iyi bir performans için de işlemci almak istiyorum, anakartta önerirsiniz sevinirim.
Bütçe 3000-5000 arası.

Merhaba. Yaklaşık 3-4 sene önce almıştım bu sistemi. İşlemci G4560, ekran kartım 1050 Ti, 8 GB RAM anakart ASUS eski bir anakart. C RDR2 için RAM yetmiyor, RAM takviyesi düşünüyorum. Daha iyi bir performans için de işlemci almak istiyorum, anakartta önerirsiniz sevinirim.
Bütçe 3000-5000 arası.

Hocam ekran kartı hariç yeni bir sistem istiyorsunuz işte. Bunu bu kadar kolay anlatmak varken neden uzattınız? PSU yeterli olmayabilir, PSU'da almanız gerekecektir.
Satıp arkadaşın dediği gibi yeni sistem alın o paraya.

O ekran kartı için o kadar para işlemiye verilmez sistemi satıp kat kat daha iyisini toplayıp her oyunu oynayabilirsin.

Bütçe 3000-5000 arası.

Hocam üstteki arkadaşın dediği gibi, satıp hazır 2060 sistem almanız daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı