Ek olarak Ram'i Apacer seçsin.SSD'yi 1TB PSU'yu FSP harici olarak da bu soğutucuyu alıp keyfinize bakın.
![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Ek olarak Ram'i Apacer seçsin.
SSD'yi 1TB PSU'yu FSP harici olarak da bu soğutucuyu alıp keyfinize bakın.
![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Arkadaslar hepinize tesekkurler ama linkte hata var kasayi gostermiyor, birde amd yerine sahsen nvidia tercih ederim, biliyorsunuz dlss felan bana daha iyi geliyor gibi ama amd de cok sorun yasatmaz heralde, bu konu hakkinda dusunceleriniz neler ve linki bi tekrardan kontrol edermisiniz?PSU FSP SEÇ.
Aynen dostum 60 FPS yeterli benim icin var mi onerin?Beklentin nedir? 60 FPS yeterli mi?
Bence 2.el ekran kartı alarak sistem toplayın. 18K'ya 6900xt toplayabilirsiniz.Arkadaslar hepinize tesekkurler ama linkte hata var kasayi gostermiyor, birde amd yerine sahsen nvidia tercih ederim, biliyorsunuz dlss felan bana daha iyi geliyor gibi ama amd de cok sorun yasatmaz heralde, bu konu hakkinda dusunceleriniz neler ve linki bi tekrardan kontrol edermisiniz?
Aynen dostum 60 FPS yeterli benim icin var mi onerin?
Evet fena degil ama Rx6900xt yi nerden 9000 tl ye bulabilirim, sahibinden de var 1 tane 9500 tlye onun disinda bulamadim varsa link atar misin?Bence 2.el ekran kartı alarak sistem toplayın. 18K'ya 6900xt toplayabilirsiniz.
r5 5600x 3200TL
Rx6900xt 9000tl (2.el)
Anakart Ram 2.5
Kasa Psu 2.5
SSD 1k
Arkadaşlar hepinize teşekkürler ama linkte hata var kasayi gostermiyor, bir de AMD yerine sahsen NVIDIA tercih ederim, biliyorsunuz DLSS falan bana daha iyi geliyor gibi ama AMD de cok sorun yasatmaz herhalde, bu konu hakkinda dusunceleriniz neler ve linki bir tekrardan kontrol eder misiniz?
Aynen dostum 60 FPS yeterli benim icin var mi onerin?
Facebook sayfaları var. Gpu vs.Evet fena degil ama Rx6900xt yi nerden 9000 tl ye bulabilirim, sahibinden de var 1 tane 9500 tlye onun disinda bulamadim varsa link atar misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.