RDR2 İçin Türkçe Yama Yapılıyor mu?

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi RDR2 PC için çıktı. Ama oyun Türkçe değil. Türkçe Yama yapılıyor mu bilgisi olan var mı? Onu bekleyip almayı düşünüyorum.
?

Son düzenleme:
"Proje ücretli olacaktır. Ücreti, test aşamasında açıklanacaktır. " Notunu düşmüş Anonymous çeviri ekibi.

AC Odyssey Türkçe yama da şu an ücretli. En son baktığımda 2 dolar falandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi böyle olması. Önceden ücretsiz olduğu için bazı oyunları yıllarca bile bekleyebiliyorduk. Şimdi 10 lira, 15 lira gibi ufak rakamlara Türkçe yama sahibi oluyoruz. Yani milyon dolarlık şirketler oyunları Türkçe çıkarmıyor, adamlar uğraşıp çeviriyor. 10-15 lira da çok değil bence :D

Oyunçeviri Neden AAA oyunlardan elini ayağını çekti anlayamıyorum inşallah yakında kapanmazlar.
En son gördüğümde Far Cry New Dawn gibi boş bir oyun için çeviri yapmışlardı, "başka oyun mu kalmadı, emeğinize yazık" dediğimde ağızlarını köpürterek cevap yazmışlardı. Kapanırsa üzülmem.

Son düzenleme:
En son gördüğümde Far Cry New Dawn gibi boş bir oyun için çeviri yapmışlardı, "başka oyun mu kalmadı, emeğinize yazık" dediğimde ağızlarını köpürterek cevap yazmışlardı. Kapanırsa üzülmem.
Zamanında piyasada bir tek onlar vardı ama artık tek el değiller ve buna inanmak istemiyorlar sanırım.

İnanmakla alakası olduğunu sanmıyorum. Ücretsiz yama sunan grup. Yani isterlerse yayınlarlar, istemezlerse yayınlamazlar. İstediği oyunu da çevirirler. Çünkü para almıyorlar. Bunlara karşılık oyunu neden hala çevirmediniz, o oyunu neden çevirdiniz gibi sorularla karşılaştıkları için heveslerinin kırıldığını biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı