RDR2 Steam sadece iGPU'mu devre dışı bırakınca açılıyor ve Intel Iris olduğu için çok düşük performans alıyorum.
Merhaba biraz kurcalama yaptım ve oyunu Intel ekran kartımla açıp ayarlar klasöürün oluşturdum sonra System.XML'den ekran kartımı NVIDIA RTX seçtim ve adapter index Value'yü 1 yaptım. Şimdi oyun devre dışı bırakmadan açılıyor fakat ekranda renkli karıncalanmalar var ve performans çok düşük.
Oyunu açınca görev yöneticisnde RTX kartım GPU 3 olarak gözüküyor ve %0'a yakın oluyor.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Evet. Önce Nvidia'yı, sonra da Intel'i silebilirsin. En temizi o zaten çift GPU varken. İkisini de sildikten sonra yeniden başlat diyip açılınca ikisinin de resmi sitesinden en güncelini kurabilirsin.