RDR2 ile DLSS açılınca FPS artmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

xarovien

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8x2 16 ram
SSD veya HDD modeli
512ssd
Ekran kartı
rtx 4060
Anakart
b760 asus
İşlemci
i5 12400f
RDR2 düşük FPS alıyorum. DLSS olmasına rağmen FPS değişmiyor, aynı kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be bunu bilmiyordum eve gidince deneyeyim. RTX 3060 Max-P Mobil kart var bende. Oyun ayarlarında mı çıkıyor direkt DLSS 4 diye?
30 Ocak 2025'te resmi olarak yayınlanmış zaten NVIDIA tarafından. Game Ready güncellemesiyle kartlara yerleştirmediler mi DLSS4 özelliğini?
NVIDIA ekran kartı kullanmadığım için detayını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla DLSS 4 bulunan oyunlarda doğrudan açılabiliyor ancak DLSS sürümü eski olan oyunlarda ise NVIDIA'nın kendi uygulamasından veya 3.parti uygulama ile .dll dosyasını replace ederek oyundaki DLSS sürümünü güncellemeniz gerekiyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
NVIDIA ekran kartı kullanmadığım için detayını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla DLSS 4 bulunan oyunlarda doğrudan açılabiliyor ancak DLSS sürümü eski olan oyunlarda ise NVIDIA'nın kendi uygulamasından veya 3.parti uygulama ile .dll dosyasını replace ederek oyundaki DLSS sürümünü güncellemeniz gerekiyor diye biliyorum.

Tamamdır teşekkürler. Güncel driver kullanıyorum denerim şimdi.

Teşekkürler ama farklı bişey denedim epicten rdr yi dosyasını doğruladım ve şuan 80 85 gidiyor ultra da

reisin videoya baktım dlss 4 diye ben 2 kullanıyomuşum dlss göstergesinde şimdi 4 e yükseltiyorum teşekkürler

Teşekkürler ama farklı bişey denedim epicten rdr yi dosyasını doğruladım ve şuan 80 85 gidiyor ultra da

reisin videoya baktım dlss 4 diye ben 2 kullanıyomuşum dlss göstergesinde şimdi 4 e yükseltiyorum teşekkürler
versiyon olarak eski sürümdeymişim

Ayarlarinizin ekran fotografini cekip atar misiniz? Ben de RTX 4060 kullaniyorum ve bende boyle olmuyor. Size ayri bir ayar yapabilirim isterseniz.

dlss göstergeyi silcem diye installed i de sildim sorun olurmu

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.06.25 - 01.05.23.89.png
    Desktop Screenshot 2025.06.25 - 01.05.23.89.png
    827 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
dlss göstergeyi silcem diye installed i de sildim sorun olurmu
Olabilir. Cunku o sizin sonradan eklediginiz bir sey degil, program tarafindan kurulmus bir sey. Eger bir sorun yasamadiysaniz buyuk ihtimal program o sildiginiz "Installed"i yeniden olusturmustur diye dusunuyorum.

yok hacı hala aynı bana bi ayar fotoğrafı atarmısıız normalde olmuyordu böyle

Grafik ayarı full düşüğe aldım halen 100 FPS zor görüyorum çok saçma

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2520236Eki Görüntüle 2520235
Şu ayarları yap, hem ultradan farkı yok hem de daha yüksek FPS alırsın.
DENERİM TEŞEKKÜRLER KANKA

Ayarlarinizin ekran fotografini cekip atar misiniz? Ben de RTX 4060 kullaniyorum ve bende boyle olmuyor. Size ayri bir ayar yapabilirim isterseniz.
KRAL BUNDAN 2 AY ÖNCE PC Yİ SIFIRLAMIŞTIM MEDİAMARKTAN ALDIM HERALDE YAZILIM FELAN YÜLKLEDİLER ASUS NVİDİA YAZILIMI GİBİ O YÜZDENDE OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM GARANTİYE GÖNDERECEĞİM

Technopat Haberler

Geri
Yukarı