Vay be bunu bilmiyordum eve gidince deneyeyim. RTX 3060 Max-P Mobil kart var bende. Oyun ayarlarında mı çıkıyor direkt DLSS 4 diye?
NVIDIA ekran kartı kullanmadığım için detayını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla DLSS 4 bulunan oyunlarda doğrudan açılabiliyor ancak DLSS sürümü eski olan oyunlarda ise NVIDIA'nın kendi uygulamasından veya 3.parti uygulama ile .dll dosyasını replace ederek oyundaki DLSS sürümünü güncellemeniz gerekiyor diye biliyorum.30 Ocak 2025'te resmi olarak yayınlanmış zaten NVIDIA tarafından. Game Ready güncellemesiyle kartlara yerleştirmediler mi DLSS4 özelliğini?
NVIDIA ekran kartı kullanmadığım için detayını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla DLSS 4 bulunan oyunlarda doğrudan açılabiliyor ancak DLSS sürümü eski olan oyunlarda ise NVIDIA'nın kendi uygulamasından veya 3.parti uygulama ile .dll dosyasını replace ederek oyundaki DLSS sürümünü güncellemeniz gerekiyor diye biliyorum.
versiyon olarak eski sürümdeymişimTeşekkürler ama farklı bişey denedim epicten rdr yi dosyasını doğruladım ve şuan 80 85 gidiyor ultra da
reisin videoya baktım dlss 4 diye ben 2 kullanıyomuşum dlss göstergesinde şimdi 4 e yükseltiyorum teşekkürler
Ayarlarinizin ekran fotografini cekip atar misiniz? Ben de RTX 4060 kullaniyorum ve bende boyle olmuyor. Size ayri bir ayar yapabilirim isterseniz.
Olabilir. Cunku o sizin sonradan eklediginiz bir sey degil, program tarafindan kurulmus bir sey. Eger bir sorun yasamadiysaniz buyuk ihtimal program o sildiginiz "Installed"i yeniden olusturmustur diye dusunuyorum.dlss göstergeyi silcem diye installed i de sildim sorun olurmu
yok hacı hala aynı bana bi ayar fotoğrafı atarmısıız normalde olmuyordu böyle
Grafik ayarı full düşüğe aldım halen 100 FPS zor görüyorum çok saçma
DENERİM TEŞEKKÜRLER KANKAEki Görüntüle 2520236Eki Görüntüle 2520235
Şu ayarları yap, hem ultradan farkı yok hem de daha yüksek FPS alırsın.
KRAL BUNDAN 2 AY ÖNCE PC Yİ SIFIRLAMIŞTIM MEDİAMARKTAN ALDIM HERALDE YAZILIM FELAN YÜLKLEDİLER ASUS NVİDİA YAZILIMI GİBİ O YÜZDENDE OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM GARANTİYE GÖNDERECEĞİMAyarlarinizin ekran fotografini cekip atar misiniz? Ben de RTX 4060 kullaniyorum ve bende boyle olmuyor. Size ayri bir ayar yapabilirim isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.