Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (279).png 3,8 MB · Görüntüleme: 134
Çözüm Adrastos 7 Ekim 2023 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #2 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkıp gir. Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkıp gir.
Dumanx Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 DLSS veya FSR'dan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #4 Dumanx dedi: DLSS veya FSR'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Texture kalitesinin FSR ile bir anlamı yok. Artı 0 Eksi
Dumanx dedi: DLSS veya FSR'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Texture kalitesinin FSR ile bir anlamı yok.
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Ali İhsan İnce dedi: Oyundan çıkıp gir. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil bayağıdır böyle yeni konuyu açtım nasıl düzelir? Dumanx dedi: DLSS veya FSR'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelir bu. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Oyundan çıkıp gir. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil bayağıdır böyle yeni konuyu açtım nasıl düzelir? Dumanx dedi: DLSS veya FSR'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelir bu.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #6 Mr.enSam.Lat dedi: Yok ondan değil bayağıdır böyle yeni konuyu açtım nasıl düzelir? Nasıl düzelir bu. Genişletmek için tıkla... Texture kalitesini arttır olmazsa oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Yok ondan değil bayağıdır böyle yeni konuyu açtım nasıl düzelir? Nasıl düzelir bu. Genişletmek için tıkla... Texture kalitesini arttır olmazsa oyun dosyalarını doğrula.
Dumanx Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 Ali İhsan İnce dedi: Texture kalitesinin FSR ile bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Texture kalitesinin FSR ile bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir.
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 Ali İhsan İnce dedi: Texture kalitesini arttır olmazsa oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te oyunum nasıl doğrularım? Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Texture kalitesini arttır olmazsa oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te oyunum nasıl doğrularım?
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #9 Dumanx dedi: Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Ağaçların kenarlarını falan değiştirir bu bildiğin Minecraft Mr.enSam.Lat dedi: Epic Games'te oyunum nasıl doğrularım? Genişletmek için tıkla... oyuna sağ tıkla doğrula de Artı 0 Eksi
Dumanx dedi: Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Ağaçların kenarlarını falan değiştirir bu bildiğin Minecraft Mr.enSam.Lat dedi: Epic Games'te oyunum nasıl doğrularım? Genişletmek için tıkla... oyuna sağ tıkla doğrula de
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.206 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.