Çözüldü RDR2 kalite düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.enSam.Lat

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (279).png
    Ekran Görüntüsü (279).png
    3,8 MB · Görüntüleme: 134
AMD benim.

Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı.

Evet var olaydan önce ekran kartı daha az çalışıyordu.
Hocam arkadaşların bahsettiği işlemler işinize yaramazsa diye birkaç öneri de ben vereceğim. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme gelmişse uygulayın. Eğer işe yaramazsa Masaüstünde oyunun kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk bölümünden "yüksek dpi ölçeklendirmesini geçersiz kılma" veya "bu programda ölçeklendirme sorunlarını çözmek için ayarlarda ki ayar yerine bunu kullan"ı etkinleştirin. İkisini ayrı ayrı deneyin ikisi birden açık olmasın.

Hocam arkadaşların bahsettiği işlemler işinize yaramazsa diye birkaç öneri de ben vereceğim. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme gelmişse uygulayın. Eğer işe yaramazsa masaüstünde oyunun kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk bölümünden "yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kılma" veya "bu programda ölçeklendirme sorunlarını çözmek için ayarlarda ki ayar yerine bunu kullan"ı etkinleştirin. İkisini ayrı ayrı deneyin ikisi birden açık olmasın.

Güncelleme var ever yapmalıyım değil mi?

Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği çözümler işe yaramadıysa deneyin isterseniz. Olmazsa 2. bahsettiğim çözüme bakın.

Peki ya ekran kartını güncelleyip oyunu silip yüklesem her şey düzelir mi?

FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.

Düzeldi yere baktığımda o sorunu göremiyorum.

Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği çözümler işe yaramadıysa deneyin isterseniz. Olmazsa 2. bahsettiğim çözüme bakın.

Sanırım düzeldi çok teşekkür edeim herkese.

Peki ya ekran kartını güncelleyip oyunu silip yüklesem her şey düzelir mi?

Düzeldi yere baktığımda o sorunu göremiyorum.

Sanırım düzeldi çok teşekkür edeim herkese.
Nasıl çözdünüz? Çözüm öneki verilmesi açısından belirtir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (281).png
    Ekran Görüntüsü (281).png
    593,7 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı