Mr.enSam.Lat
Centipat
Daha fazla
FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir?
Oyundan gelişmiş seçeneklerin kilitini açıp DX12 ise Vulkan yap.
Hocam arkadaşların bahsettiği işlemler işinize yaramazsa diye birkaç öneri de ben vereceğim. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme gelmişse uygulayın. Eğer işe yaramazsa Masaüstünde oyunun kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk bölümünden "yüksek dpi ölçeklendirmesini geçersiz kılma" veya "bu programda ölçeklendirme sorunlarını çözmek için ayarlarda ki ayar yerine bunu kullan"ı etkinleştirin. İkisini ayrı ayrı deneyin ikisi birden açık olmasın.AMD benim.
Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı.
Evet var olaydan önce ekran kartı daha az çalışıyordu.
Hocam arkadaşların bahsettiği işlemler işinize yaramazsa diye birkaç öneri de ben vereceğim. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme gelmişse uygulayın. Eğer işe yaramazsa masaüstünde oyunun kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk bölümünden "yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kılma" veya "bu programda ölçeklendirme sorunlarını çözmek için ayarlarda ki ayar yerine bunu kullan"ı etkinleştirin. İkisini ayrı ayrı deneyin ikisi birden açık olmasın.
Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği çözümler işe yaramadıysa deneyin isterseniz. Olmazsa 2. bahsettiğim çözüme bakın.Güncelleme var ever yapmalıyım değil mi?
Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği çözümler işe yaramadıysa deneyin isterseniz. Olmazsa 2. bahsettiğim çözüme bakın.
FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği çözümler işe yaramadıysa deneyin isterseniz. Olmazsa 2. bahsettiğim çözüme bakın.
Nasıl çözdünüz? Çözüm öneki verilmesi açısından belirtir misiniz?Peki ya ekran kartını güncelleyip oyunu silip yüklesem her şey düzelir mi?
Düzeldi yere baktığımda o sorunu göremiyorum.
Sanırım düzeldi çok teşekkür edeim herkese.
Nasıl çözdünüz? Çözüm öneki verilmesi açısından belirtir misiniz?
Oyun içi görüntü paylaşır mısınız?Peki ya ekran kartını güncelleyip oyunu silip yüklesem her şey düzelir mi?
Düzeldi yere baktığımda o sorunu göremiyorum.
Sanırım düzeldi çok teşekkür edeim herkese.
Oyun içi görüntü paylaşır mısınızdetaylı bakacağım.
Oyun içi görüntü paylaşır mısınız?
Detaylı bakacağım birazdan. ekran kartını güncelliyorumda iki seçenek var hangisini seçeceğim.
Bilgi toplama ile alakalı, fark etmez hangisini seçtiğiniz.Detaylı bakacağım birazdan. ekran kartını güncelliyorumda iki seçenek var hangisini seçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.