Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (279).png 3,8 MB · Görüntüleme: 134
Çözüm Adrastos 7 Ekim 2023 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Ekim 2023 #11 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FPS'te veya ekran kartı güç tüketiminde herhangi bir değişiklik var mı? Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FPS'te veya ekran kartı güç tüketiminde herhangi bir değişiklik var mı?
Dumanx Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #12 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Oyun HDD'ye yüklü ise de böyle olabilir daha önce Assassin's Creed'te başıma gelmişti HDD ömrü azalmış olabilir belki? Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Oyun HDD'ye yüklü ise de böyle olabilir daha önce Assassin's Creed'te başıma gelmişti HDD ömrü azalmış olabilir belki?
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #13 Dumanx dedi: Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi nasıl sıfırlarım oyun Epic de. Ali İhsan İnce dedi: Ağaçların kenarlarını falan değiştirir bu bildiğin Minecraft. Oyuna sağ tıkla doğrula de. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Dumanx dedi: Anlamı olmayabilir ama bir şeyleri değiştirdiği kesin görüntü anlamında ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi nasıl sıfırlarım oyun Epic de. Ali İhsan İnce dedi: Ağaçların kenarlarını falan değiştirir bu bildiğin Minecraft. Oyuna sağ tıkla doğrula de. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #14 NVIDIA Denetim Masası'na gir. Bunu kalite yap düzelecektir. Artı 0 Eksi
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #15 GTA 5 de başıma gelmişti, DDU ile sürücüleri silip tekrardan yükleyince düzelmişti. Son çare onu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
GTA 5 de başıma gelmişti, DDU ile sürücüleri silip tekrardan yükleyince düzelmişti. Son çare onu deneyebilirsiniz.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #16 Mr.enSam.Lat dedi: Her şeyi nasıl sıfırlarım oyun Epic de. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafik ayarlarına gir sağ altta bütün ayarları sıfırlama tuşu var tıkla değiştir oyunu kapat aç Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Her şeyi nasıl sıfırlarım oyun Epic de. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafik ayarlarına gir sağ altta bütün ayarları sıfırlama tuşu var tıkla değiştir oyunu kapat aç
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #17 Tuğra Akın dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gir. Eki Görüntüle 1969733 Bunu kalite yap düzelecektir. Genişletmek için tıkla... AMD benim. Ali İhsan İnce dedi: Oyunda grafik ayarlarına gir sağ altta bütün ayarları sıfırlama tuşu var tıkla değiştir oyunu kapat aç. Genişletmek için tıkla... Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı. 591529 dedi: FPS'te veya ekran kartı güç tüketiminde herhangi bir değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var olaydan önce ekran kartı daha az çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Tuğra Akın dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gir. Eki Görüntüle 1969733 Bunu kalite yap düzelecektir. Genişletmek için tıkla... AMD benim. Ali İhsan İnce dedi: Oyunda grafik ayarlarına gir sağ altta bütün ayarları sıfırlama tuşu var tıkla değiştir oyunu kapat aç. Genişletmek için tıkla... Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı. 591529 dedi: FPS'te veya ekran kartı güç tüketiminde herhangi bir değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var olaydan önce ekran kartı daha az çalışıyordu.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #18 Mr.enSam.Lat dedi: AMD benim. Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı. Genişletmek için tıkla... Oyundan Gelişmiş seçeneklerin kilitini açıp DX12 ise Vulkan yap Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: AMD benim. Onu da yapmıştım ama olmuyor bir de FPS arttı bu olaydan sonra ekran kartı hızlandı. Genişletmek için tıkla... Oyundan Gelişmiş seçeneklerin kilitini açıp DX12 ise Vulkan yap
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #19 Ali İhsan İnce dedi: Oyundan Gelişmiş seçeneklerin kilitini açıp DX12 ise Vulkan yap Genişletmek için tıkla... Deniyorum simdi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Oyundan Gelişmiş seçeneklerin kilitini açıp DX12 ise Vulkan yap Genişletmek için tıkla... Deniyorum simdi.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #20 Oyunu kapatıp açmayı unutma Artı 0 Eksi