Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (279).png 3,8 MB · Görüntüleme: 134
Çözüm Adrastos 7 Ekim 2023 Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
Mr.enSam.Lat dedi: Arkadaşlar RDR girdim kalite düştü grafikleri Full yapsam bile kötü nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... FSR veya DLSS açık mı, Vulkan ile oynuyorsan DX12 deneyebilirsin.
KS KS Mr.enSam.Lat Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #31 Adrastos dedi: Nasıl çözdünüz? Çözüm öneki verilmesi açısından belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-gelişmiş ayarlar-API DirectX 12 yolunu izleyerek düzeldi. Adrastos dedi: Bilgi toplama ile alakalı, fark etmez hangisini seçtiğiniz. Genişletmek için tıkla... FPS sabit 60 nasıl yükseltirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (287).png 3,4 MB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Nasıl çözdünüz? Çözüm öneki verilmesi açısından belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-gelişmiş ayarlar-API DirectX 12 yolunu izleyerek düzeldi. Adrastos dedi: Bilgi toplama ile alakalı, fark etmez hangisini seçtiğiniz. Genişletmek için tıkla... FPS sabit 60 nasıl yükseltirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.210 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #32 Mr.enSam.Lat dedi: Ayarlar-gelişmiş ayarlar-API DirectX 12 yolunu izleyerek düzeldi. FPS sabit 60 nasıl yükseltirim? Genişletmek için tıkla... V-Sync veya farklı bir sabitleme ayarı açıksa o şekilde. NVIDIA Denetim Masası üzerinden de sabitlenmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Ayarlar-gelişmiş ayarlar-API DirectX 12 yolunu izleyerek düzeldi. FPS sabit 60 nasıl yükseltirim? Genişletmek için tıkla... V-Sync veya farklı bir sabitleme ayarı açıksa o şekilde. NVIDIA Denetim Masası üzerinden de sabitlenmiş olabilir.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #33 Mr.enSam.Lat dedi: Detaylı bakacağım birazdan. Ekran kartını güncelliyorumda iki seçenek var hangisini seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Radeon Pro yerine Adrenalin kursaydınız keşke. Artı 0 Eksi
Mr.enSam.Lat dedi: Detaylı bakacağım birazdan. Ekran kartını güncelliyorumda iki seçenek var hangisini seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Radeon Pro yerine Adrenalin kursaydınız keşke.