RDR2 kamp geliştirmeleri önemli mi?

675078

Decapat
Merhaba arkadaşlar RDR2 oynamaya başladım ve oyunun yaklaşık yüzde 30'unu bitirdim. 1700 dolar param var kamp için sadece yemek, ilaç ve mermi için para veriyorum sizce diğer geliştirmeleri yapmalı mıyım? Bana gereksiz geliyor özellikle dutch ın kaldığı yeri geliştirmek.

Merhaba arkadaşlar RDR2 oynamaya başladım ve oyunun yaklaşık yüzde 30'unu bitirdim. 1700 dolar param var kamp için sadece yemek, ilaç ve mermi için para veriyorum sizce diğer geliştirmeleri yapmalı mıyım? Bana gereksiz geliyor özellikle dutch ın kaldığı yeri geliştirmek.
kendi kurduğunuz kamplardan hızlı seyahat yapmayı açan kamp geliştirmesi harici hepsi boş aslında. Ama oyuna kendinizi çok kaptırdığınızda benim gibi tamamlıyorsunuz 😁

Hocam bence aşırı gereksiz oyunu oynarken özellikle bundan çok şikayetçi olduğumu hatırlıyorum, hızlı travel sadece bir tık iş görebiliyor o kadar.

Oyun ilerledikçe elinize çok fazla para geçiyor. Çok önemli değiller ama yapsan iyi olur yine de. Zaten oyunu bitirince de 20000 dolar veriyor.

1722715199536.png

Onun için hangi geliştirmeyi açmam gerek öyle bir şey göremedim de.
Bu geliştirmeleri yapmalısınız.

Aslında bu Fast Travel'da aşırı önemli değil sonuçta istediğiniz yerden Fast travel yapabiliyorsunuz ama bir noktadan sonra o kadar zengin oluyorsunuz ki yapasınız geliyor.

Aslında bu Fast Travel'da aşırı önemli değil sonuçta istediğiniz yerden Fast travel yapabiliyorsunuz ama bir noktadan sonra o kadar zengin oluyorsunuz ki yapasınız geliyor.

Toplam 545 dolar gerekiyor ilerleyen zamanda yaparım. Bir sorum daha olacak oyunla ilgili. Benim şu an onur seviyem düşük bu seviyeyi 6. bölüme geçtiğimde yükseltmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa çok mu geç olur?

Toplam 545 dolar gerekiyor ilerleyen zamanda yaparım. Bir sorum daha olacak oyunla ilgili. Benim şu an onur seviyem düşük bu seviyeyi 6. bölüme geçtiğimde yükseltmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa çok mu geç olur?

Onur seviyesini yükseltmek milleti selamlayın yükseliyor. Zaten parayı harcayabileceğiniz çok bir şey de yok. Paranız biriktikçe yükseltin bu kadar takılmayın bu detaylara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı