Sürprizbozan RDR2 karakter değiştirince önceden alınan at alınabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkant586

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. RDR2'de ilk karakter gitti ve ikinci karakter olarak John Marston'a geçiş yaptım. Ancak atım öldüğü için acaba Arthur Morgan'da iken evcilleştirdiğim beyaz Arap atı gibi atları tekrar bulup evcilleştirebiliyor muyum? Bunu size sormadan önce denemek istedim ancak bulamadım, belki benim beceriksizliğimdir. Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz Arap atını karlı kısımlarda bulunan konumuna gidip tekrar evcilleştirebiliyorsunuz. Atlar tekrardan spawn oluyor yani.

Bunu yanlış biliyor ola bılırsın çünkü offline de bu mumkün değil diye biliyorum 1 kere spawn oluyor ölürse geçmiş olsun. arap atı için geçerli bu arada .

Bunu yanlış biliyor ola bılırsın çünkü offline de bu mumkün değil diye biliyorum 1 kere spawn oluyor ölürse geçmiş olsun. arap atı için geçerli bu arada .
1.karlı harita diğerisini unuttum

1.karlı harita diğerisini unuttum
RDR 2'yi 4 kere bitirdim. 2 farklı oynanışımda da beyaz arap atını 2 defa evcilleştirdim. Kalan 2'sinde de siyah arap atı ile oynadım. Mümkün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı