furkan_1234 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, dün RDR2'yi akıcı bir şekilde oynadım. Ancak sonraki gün oyuna girdiğimde aşırı derecede kasıldığını fark ettim. Dün çok güzel çalışan oyun şimdi çalışmıyor. Yardım edecek var mı? Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, dün RDR2'yi akıcı bir şekilde oynadım. Ancak sonraki gün oyuna girdiğimde aşırı derecede kasıldığını fark ettim. Dün çok güzel çalışan oyun şimdi çalışmıyor. Yardım edecek var mı? Ne yapmalıyım?
KS KS furkan_1234 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #11 MessiFedaisi dedi: Driver guncellediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... driverlar güncel hocam Artı 0 Eksi
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 7 6 Temmuz 2024 #12 furkan_1234 dedi: driverlar güncel hocam Genişletmek için tıkla... Şeyi kastettim hocam dün ya da bugün herhangi bir güncelleme yaptınız m? Artı 0 Eksi
furkan_1234 dedi: driverlar güncel hocam Genişletmek için tıkla... Şeyi kastettim hocam dün ya da bugün herhangi bir güncelleme yaptınız m?
KS KS furkan_1234 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #13 MessiFedaisi dedi: Şeyi kastettim hocam dün ya da bugün herhangi bir güncelleme yaptınız m? Genişletmek için tıkla... Tamam reis düzelttim driverlarıda düzelttim eline sağlık hocam Artı 0 Eksi
MessiFedaisi dedi: Şeyi kastettim hocam dün ya da bugün herhangi bir güncelleme yaptınız m? Genişletmek için tıkla... Tamam reis düzelttim driverlarıda düzelttim eline sağlık hocam
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 7 6 Temmuz 2024 #14 furkan_1234 dedi: Tamam reis düzelttim driverlarıda düzelttim eline sağlık hocam Genişletmek için tıkla... Çok yardim etmedim aslında ama rica ederim hocam Artı 0 Eksi
furkan_1234 dedi: Tamam reis düzelttim driverlarıda düzelttim eline sağlık hocam Genişletmek için tıkla... Çok yardim etmedim aslında ama rica ederim hocam
KS KS furkan_1234 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #15 MessiFedaisi dedi: Çok yardim etmedim aslında ama rica ederim hocam Genişletmek için tıkla... Hayır hocam driverları hatırlatmasaydınız yapamazdım sağolun Artı 0 Eksi
MessiFedaisi dedi: Çok yardim etmedim aslında ama rica ederim hocam Genişletmek için tıkla... Hayır hocam driverları hatırlatmasaydınız yapamazdım sağolun