Çözüldü RDR2 korsan nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MEnes54

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Torrent'ten RDR2 yükledim. Tamamlandı ama masaüstüne gelmedi. Oyunun yüklendiği dosyaya girdim oradaki setuptan mı oyuna giriyorum?

Dosya Ekleri

• 17034220724691167270213854599130.jpg
    17034220724691167270213854599130.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 8.626
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşte aradığım ruh. Setup dosyasına çift tıklayıp oyun kurmaya başla, kurulduktan sonra masaüstü simgesinden girersin.
Setup'a girdim de bayağı uzun sürüyor. Bir de CPU'nun %100'ünü kullanıyor anlamadım.

Repackli dosya indirdiğin öyle, tüm dosyalar tek tek açıldığı için hem işlemci yükü artıyor hem de doğal olarak uzun sürüyor. Bir sıkıntı yok.

Repack = Dosya boyutu düşük - indirme süresi kısa - kurulum yavaş.
Klasik = Dosya boyutu normal - indirme süresi uzun - kurulum hızlı.

Repackli dosya indirdiğin öyle, tüm dosyalar tek tek açıldığı için hem işlemci yükü artıyor hem de doğal olarak uzun sürüyor. Bir sıkıntı yok.

Repack = Dosya boyutu düşük - indirme süresi kısa - kurulum yavaş.
Klasik = Dosya boyutu normal - indirme süresi uzun - kurulum hızlı.
Repack dosyası indirmenin SSD sağlığı açısından bir sıkıntı eder mi hocam?
Redditde bunu savunan bir yazı görmüştüm.

Repack dosyası indirmenin SSD sağlığı açısından bir sıkıntı eder mi hocam?
Redditde bunu savunan bir yazı görmüştüm.

Pek alakası yok. Steam ve Epic'ten oyun indirdiğin vakit de o dosyalar SSD'ye yazılıp TBW ömründen götürüyor. Yani korsan kurulumun orijinal kuruluma kıyasla SSD ömrüne dişe dokunur ekstra etkisi olmayacaktır.

Sonuçta "aynı" oyun dosyalarını oynuyoruz 1-2 MB bile yer tutmayan kırılmış koruma haricinde.

Arkadaşlar setup ı yüklüyorum da şu an bitene kadar beklemem gerekiyor mu dudurabiliyor muyum durdurma ile ilgili bir şey yazmıyorda PC'yı kapatınca iptal olur mu?

Dosya Ekleri

• 17034240718454569583805741161839.jpg
    17034240718454569583805741161839.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 2.578
Arkadaşlar setup ı yüklüyorum da şu an bitene kadar beklemem gerekiyor mu dudurabiliyor muyum durdurma ile ilgili bir şey yazmıyorda PC'yı kapatınca iptal olur mu?

İptal olur tabii, bekle acelen ne. Telefonunla oyna bu kurulum bitene kadar.

Arkadaşlar Torrent'ten RDR2 yükledim. Tamamlandı ama masaüstüne gelmedi. Oyunun yüklendiği dosyaya girdim oradaki setuptan mı oyuna giriyorum?
Setup'dan kurulumu yap, ardından zaten ya sen seçersin nereye kısayol geleceğini ya da o otomatik yapar.

İptal olur.

Alakası yok. Steam ve Epic'ten oyun indirdiğin vakit de o dosyalar SSD'ye yazılıp TBW ömründen götürüyor. Yani korsan kurulumun orijinal kuruluma kıyasla SSD ömrüne bir ekstra etkisi olmayacaktır.

Sonuçta "aynı" oyun dosyalarını oynuyoruz 1-2 MB bile yer tutmayan kırılmış koruma haricinde.
Yanlış bilgi vermeyin. En azından Repack oyun indirmek Steam'den oyun indirmeyle kıyaslandığında SSD'yi daha çok yorar diyin geçin. 120 GB oyunu 50 GB Repack indirip yazdırdıktan sonra PC'nin onu okumasıyla Steam'den 120 GB oyun indirip yazdırmak SSD'den aynı TBW ömrünü mü götürecek yani? Çünkü eğer alakası yok demeye devam ederseniz ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.

Yanlış bilgi vermeyin. En azından Repack oyun indirmek Steam'den oyun indirmeyle kıyaslandığında SSD'yi daha çok yorar diyin geçin. 120 GB oyunu 50 GB Repack indirip yazdırdıktan sonra PC'nin onu okumasıyla Steam'den 120 GB oyun indirip yazdırmak SSD'den aynı TBW ömrünü mü götürecek yani? Çünkü eğer alakası yok demeye devam ederseniz ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.

Doğru, lakin SSD "sağlığını" ekstradan 40-50 GB götürmek büyük bir sorun olsaydı SSD'lerimizi hız testi bile yapamazdık çünkü bundan daha fazla dosya okuyup yazıyor özellikle de 4K testine geçtiğinde.

Ben daha çok "repackler SSD'leri öldürür, işlemcileri yakar, RAM'leri bitirir" tarzı ekstrem argümanlara karşı alakası yok dedim. Senin dediğin ise kağıt üzerinde tam doğru olan evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı