RDR2'nin mücadeleler kısmını bitirmeye çalışıyorum. Kumarbaz 9 görevine kadar geldim. Görevde benden 3 kere arka arkaya domino oyununu kazamamı istiyor. En başta masadan hiç kalkmadan 3 kere arka arkaya kazandım ama mücadele tamamlanmadı. Sonra başka bir yerde her eli kazanınca masadan kalkıp oturmam gerektıgını gordum. Tekrardan oturdum bir el kazandım masadan kalktım ama hâlâ 0/3 olarak gösteriyor. Ne yapabilirim?
Hocam sadece 1 raunt kazanırsanız olmaz. 1 kere kazanmak için eğer Saint Denis'de iseniz 100 puan, Emerald çiftliğinde oynuyorsanız 60 puan olmanız gerekiyor. Bende ne tesadüf bugün yaptım 3 saat uğraşların ardından bu meydan okumayı. İsterseniz daha çok yardım edebilirim.
Rica ederim hocam. RDR2 her yanıyla mükemmel bir oyun fakat bu neden böyle saçma meydan okumalar koymuşlar anlamadım. Otacı ve Hayatta Kalma mücadelelerinde çok daha fazla zorlanacaksınız Hele onlar daha saçma mantık olarak.
Hocam son 2 tane kaldı, biri kumarbaz 9 diğer otacı 10, otacı 9'da acayip zorlandım, 42 tane buldum 43'cü yok, görevi varmış onu yapınca bugün tamamladım, ama kumarbaz aşırı zor.
Hocam son 2 tane kaldı, biri kumarbaz 9 diğer otacı 10, otacı 9'da acayip zorlandım, 42 tane buldum 43'cü yok, görevi varmış onu yapınca bugün tamamladım, ama kumarbaz aşırı zor.
Fotoğrafını atma şansınız var mı? SS alıp. Otacı 10 görevi şöyle:
Bazen çeviriler yanlış çeviriyor, o yüzden Video'da yaptıklarını yaparsan iyi olabilir, çeviri yüzünden yanıldığım çok oldu.
Meydan okumalar hakkında başka sorular sorabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarım.