Çözüldü RDR2 kumarbaz 9 görevi olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AjanFiko

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RDR2'nin mücadeleler kısmını bitirmeye çalışıyorum. Kumarbaz 9 görevine kadar geldim. Görevde benden 3 kere arka arkaya domino oyununu kazamamı istiyor. En başta masadan hiç kalkmadan 3 kere arka arkaya kazandım ama mücadele tamamlanmadı. Sonra başka bir yerde her eli kazanınca masadan kalkıp oturmam gerektıgını gordum. Tekrardan oturdum bir el kazandım masadan kalktım ama hâlâ 0/3 olarak gösteriyor. Ne yapabilirim?

1687451118436.png

Çözüm
Hocam sadece 1 raunt kazanırsanız olmaz. 1 kere kazanmak için eğer Saint Denis'de iseniz 100 puan, Emerald çiftliğinde oynuyorsanız 60 puan olmanız gerekiyor. Bende ne tesadüf bugün yaptım 3 saat uğraşların ardından bu meydan okumayı. İsterseniz daha çok yardım edebilirim.
Rica ederim hocam. RDR2 her yanıyla mükemmel bir oyun fakat bu neden böyle saçma meydan okumalar koymuşlar anlamadım. Otacı ve Hayatta Kalma mücadelelerinde çok daha fazla zorlanacaksınız :D Hele onlar daha saçma mantık olarak.

Hocam son 2 tane kaldı, biri kumarbaz 9 diğer otacı 10, otacı 9'da acayip zorlandım, 42 tane buldum 43'cü yok, görevi varmış onu yapınca bugün tamamladım, ama kumarbaz aşırı zor.

Hocam son 2 tane kaldı, biri kumarbaz 9 diğer otacı 10, otacı 9'da acayip zorlandım, 42 tane buldum 43'cü yok, görevi varmış onu yapınca bugün tamamladım, ama kumarbaz aşırı zor.
hocam otacı 10 görevinde deniz kabuklusu diye canlı baharatlamamı istiyor fakat daha önce görmedim araştırdım da bulamadım siz nasıl yaptınız

Hocam otacı 10 görevinde deniz kabuklusu diye canlı baharatlamamı istiyor fakat daha önce görmedim araştırdım da bulamadım siz nasıl yaptınız

Fotoğrafını atma şansınız var mı? SS alıp. Otacı 10 görevi şöyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen çeviriler yanlış çeviriyor, o yüzden Video'da yaptıklarını yaparsan iyi olabilir, çeviri yüzünden yanıldığım çok oldu.
Meydan okumalar hakkında başka sorular sorabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı