Çözüldü RDR2 legendary fish nasıl avlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi. Oyunda bu tarz aktiviteler hoşuma gidiyor, az önce kireala beraber bir tane legendary fish lokasyonuna gittik ama uygun yem bulamadığım için tutamadım. Tutmak için hangi yem gerekiyor ve lokasyonlar neler tam olarak?

@When

Son düzenleme:
Çözüm
Dediğiniz yemlerin Special olanını tam bulamadım hocam.
Specialların 20 dolar olması gerekiyor hocam yok mu?

Dediğiniz yemlerin Special olanını tam bulamadım hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda tam olarak nerede olduğu gösterilmiş hem bu adam size Legendary Fish mapini verecek buna bir bak istersen.
Specialların 20 dolar olması gerekiyor hocam yok mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda tam olarak nerede olduğu gösterilmiş hem bu adam size Legendary Fish mapini verecek buna bir bak istersen.

Tamam hocam görevi varmış teşekkür ediyorum.

@When vallahi dünden beri balık avlıyorum hocam acayip eğlenceli geldi nedense, avlamadığım sadece 3 4 tane kaldı onlarda blackwater tarafında olduğu için anında peşime 60 tane lawman takılıyor. Öldüreyim dedim öldüm üstüme hem 500 bounty geldi hem de param bitti :( bir ara bir görevden sonra biterse orada death or alive ibaresi tüm balıkları avlayacağım.

@When hocam bir de ne yazık ki büyük bir spoiler yedim ben oyuna başlamadan önce forumda o yüzden belli bir yerden sonra john ile oynayacağımızı biliyorum. Bundan önce tüm yan görevleri yapmak istiyorum bu mümkün değil mi? John a geçtiğimde de yapabilir miyim yoksa arthur da iken yapmam lazımmı hepsini?

Hocam ne yazık ki Arthur ile Blackwater'a her girince peşinize takılıyorlar yani o kalan balıkları John ile tutmanız gerekecek.
Bir de hocam yan görevleri John ile de yapabiliyorsunuz illa Arthur ile bitirmenize gerek yok ama ben şimdiden bitirmenizi önerirm doya doya bitirin oyunu. @Ethem Efe

Son düzenleme:
Hocam ne yazık ki Arthur ile Blackwater'a her girince peşinize takılıyorlar yani o kalan balıkları John ile tutmanız gerekecek.
Bir de hocam yan görevleri John ile de yapabiliyorsunuz illa Arthur ile bitirmenize gerek yok ama ben şimdiden bitirmenizi önerirm doya doya bitirin oyunu. @Ethem Efe
Şu anda ana görevden önce tüm yan görevleri yapmaya çalışıyorum. Olsun John'la bitiririm fishing görevlerini de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı