RDR2 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

MelihTMF

Kilopat
Daha fazla  
RAM
24 gb 8x3 gskill 3600mhz
SSD veya HDD modeli
a2000 kingston 1tb ssd
Ekran kartı
rtx 3060 ti
Anakart
b450 gaming plus max
İşlemci
r5 3600 4.1 ghz o.c
Bilgisayarımı yeni formatladım oyunları, programları, driverları vs. son sürüm en güncel kurdum oyunda göreve girdikten 10-15 dk sonra mavi ekran yiyor sistem önceden direk oyun kapanıyordu formattan sonra mavi ekran vermeye başladı verdiği hata: No_more_ırp stack locatıons minidump dosyasını paylaşıyorum Memtest86, driver gibi şeyleri yaptım zaten ama olmadı sadece RDR2'de olmuyor çoğu oyunda bu sıkıntı yaşanıyor. Ekran kartımı değiştirdim geçen hafta ve 8 GB daha RAM aldım şu an Single channel çalışıyorlar ama RAM'i söktüğümde de yine kapanıyor oyunlar ekran kartı bozuk diyeceğim onu test etme şansım yok görüntü alamıyorum kartı çıkarırsam.

Minidump dosyasını kendim analiz ettim sanırım Epic Games Launcher sıkıntı yaratmış bu mavi ekranda.

Bilgisayarımı yeni formatladım oyunları, programları, driverları vs. son sürüm en güncel kurdum oyunda göreve girdikten 10-15 dk sonra mavi ekran yiyor sistem önceden direk oyun kapanıyordu formattan sonra mavi ekran vermeye başladı verdiği hata: No_more_ırp stack locatıons minidump dosyasını paylaşıyorum Memtest86, driver gibi şeyleri yaptım zaten ama olmadı sadece RDR2'de olmuyor çoğu oyunda bu sıkıntı yaşanıyor. Ekran kartımı değiştirdim geçen hafta ve 8 GB daha RAM aldım şu an Single channel çalışıyorlar ama RAM'i söktüğümde de yine kapanıyor oyunlar ekran kartı bozuk diyeceğim onu test etme şansım yok görüntü alamıyorum kartı çıkarırsam.

Minidump dosyasını kendim analiz ettim sanırım Epic Games Launcher sıkıntı yaratmış bu mavi ekranda.

ntkrnlmp.exe kaynaklı olduğu yazıyor yanlış bilmiyorsan genelde bu RAM'lerde hata varsa çıkan bir hata ama RAM'lerimi daha 2 gün önce Memtest86 da test ettim 6 saat sürdü test hatta herhangi bir hataya rastlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    213,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Gerekli şeyleri yapmışsınız aslında. XMP durumu nedir? RAM' leri tek tek sistemde test edebilir misiniz?
Ayrıca No_more_ırp stack locatıons hatası donanım ve sürücü kaynaklı oluyor. Burada göze batan ekran kartını yeni almış olmanız. Mümkünse ekran kartınızı bir arkadaşınızın bilgisayarında test edin.

Gerekli şeyleri yapmışsınız aslında. XMP durumu nedir? RAM'leri tek tek sistemde test edebilir misiniz?
Ayrıca no_more_ırp stack locatıons hatası donanım ve sürücü kaynaklı oluyor. Burada göze batan ekran kartını yeni almış olmanız. Mümkünse ekran kartınızı bir arkadaşınızın bilgisayarında test edin.

RAM'lerin üçü tamamen aynı model ve özellikte 3600MHz XMP devrede çalışıyorlar. Ekran kartına stres testi yaptığım zaman bir sıkıntı yaşamıyorum oyunlarda problem var RAM'lerin hepsini Memtest86 ile test ettiğimde bir hata çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı