Çözüldü RDR2 menü ve haritada imleç görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ege Kağan

Hectopat
Başlıkta da yazdığı gibi oyunun menü ve haritasında mouse imlecim görünmüyor ancak çalışıyor. Yani öylesine rastgele çevirdiğimde, tıkladığımda işlem gerçekleşiyor. Pencereli modda imleç var ancak tam ekranda imleç görünmüyor. Oyunu Epic üzerinden oynuyorum ve başka bir oyunda böyle bir sorunum yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm:
RDR'nin dosya konumuna gidip oyunun özelliklerinde 'Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak' seçeneğini işaretledikten sonra mouse imlecim yeniden görünür oldu.

Son düzenleme:
Çözüm
Benim de bir süredir fare imleci kayıptı. "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak" bende işe yaramadı.

Oyun ayarlarından Graphics / screen type "windowed" yapınca imleç geliyor.
"Fullscreen" veya "windowed borderless" seçersem imleç kayboluyor.

Dediğinin aynısıydı yaşadığım sorun, senin problemini çözmemesine üzüldüm. İstersen yukarıdaki Reddit sayfasında ki çözümleri bir dene. İstersen bende yaramamıştı ama bazıları fare 'işaretçi izini göster' adlı ayarın tikini kaldırarak çözüme ulaştığını söylüyor. Ayara denetim masası>donanım ve ses> fare>işaretçi seçenekleri>işaretçi izini göster ayarının tikini kaldır. Bunu bir dene istersen.
Haritada imleç yerine soru işareti gözükür. Onla karıştırıyor olabilir misin?

Hayır karıştırmadığıma eminim, menüde de görünmüyor ancak pencereli yapınca hem haritada hem de menüde görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuraya bak hocam istersen.

Deneyeceğim şimdi.
Problemi oyunu kurcalarken çözmeyi başardım. RDR'nin dosya konumuna gidip oyunun özelliklerinde 'tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak' seçeneğini işaretledikten sonra mouse imlecim yeniden görünür oldu. Yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Benim de bir süredir fare imleci kayıptı. "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak" bende işe yaramadı.

Oyun ayarlarından graphics / screen type "windowed" yapınca imleç geliyor.

Benim de bir süredir fare imleci kayıptı. "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak" bende işe yaramadı.

Oyun ayarlarından Graphics / screen type "windowed" yapınca imleç geliyor.

Dediğinin aynısıydı yaşadığım sorun, senin problemini çözmemesine üzüldüm. İstersen yukarıdaki Reddit sayfasında ki çözümleri bir dene. İstersen bende yaramamıştı ama bazıları fare 'işaretçi izini göster' adlı ayarın tikini kaldırarak çözüme ulaştığını söylüyor. Ayara denetim masası>donanım ve ses> fare>işaretçi seçenekleri>işaretçi izini göster ayarının tikini kaldır. Bunu bir dene istersen.

Çözüm
Akşam geç vakit yatmadan önce bir kısmını denemiştim zaten. Sonra uyku ağır basınca bıraktım.

Biraz da oynayabiliyor olmak yetti aslında. Üç haftadır sistem toplayacağım diye bir sürü tuhaf sorunla uğraştıktan sonra RDR2 yi pencere içinde ya da dışında oynamayı çok da kafama takmadığımı itiraf etmeliyim.

Bu akşam kurcalamaya devam ederim.
................................ denetim masası>donanım ve ses> fare>işaretçi seçenekleri>işaretçi izini göster ayarının tikini kaldır. Bunu bir dene istersen.
Bu dediğinizi yapınca tam ekranda fare işaretçisine kavuştum. Çok teşekkür ediyorum.
Aralık ayından beri de (yaklaşık iki aydır) RDR2 ye girdiğimizde ses sonuna kadar kısılmış oluyor, her defasında "ses düzeyi karıştırıcısını" açıp buradan RDR2 sesini elle yükseltiyordum.

3-5 gün önce sanırım bir güncelleme ile bu sorun düzeldi. Oyuna yeni bir ekleme de yapılmış. "A new source of employment" görevleriyle, ses sorununun düzelmesi tam olarak aynı zaman denk geldi. 👍 🙏

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı