RDR2 mi Spider-Man mi?

Şöyle söyleyeyim dostum; Spiderman gibi çok oyun var ancak Red Dead Redemption 2 gibi (hatta yakınından geçecek kadar güzel) bir oyun yok.
 
Ben RDR2'yi tercih ederdim. Spider-Man'in yan görevleri gerçekten kötü ve hikayesi çok tahmin edilebilir. Ama şehirde ağ atmanın hissi de bir başka oluyor. RDR2'nin ise eksik bir tarafını bulamıyorum. İkisi de imkan varsa oynanmalı.

Edit: Bir tanesini alabilme şansınız var ise ve hikayeli oyunları genel olarak seviyorsanız oynanış süresi vb. nedenlerden RDR2 alın.
 
Bu konu tekrardan nasıl hortladı anlamadım ama ben iki oyunu da bitirdim. İlk rdr2 aldım ve pişman olmadım. Spiderman oynanış ve ana hikaye olarak çok güzel bir oyun çok sevdim ama rdr2 muhteşem bir oyun bayıldım. Arthur morgan bana göre oyun dünyasının en iyi karakterlerinden. Eğer iki oyun arasında kalan varsa ve oyunlardan biri rdr2 ise rdr2 alın
 
Bu konu tekrar nasıl hortladı anlamadım ama ben iki oyunu da bitirdim. İlk RDR2 aldım ve pişman olmadım. Spider-Man oynanış ve ana hikaye olarak çok güzel bir oyun çok sevdim ama RDR2 muhteşem bir oyun bayıldım. Arthur Morgan bana göre oyun dünyasının en iyi karakterlerinden. Eğer iki oyun arasında kalan varsa ve oyunlardan biri RDR2 ise RDR2 alın.

Ben sana dedim hocam. Geç olmuş ama hayırlı olsun diyelim konuyu kapatalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı