Sürprizbozan RDR2 Micah görevi illa yapılmalı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ana hikâye görevi, etmiyor. Ancak o görevde size saldıran görevlileri öldürdüğünüzde onur seviyeniz düşmüyordu diye hatırlıyorum ben, yanlış hatırlıyor olabilirim. Her halükarda o görevi yapmanız lazım.
Başka bir arkadaş daha düşürmüyor dedi ama nedense düşmüştü bende. Gösterge ortanın biraz sağında gri'den beyaza çok yakın renkteydi. Hapishaneden çıkartıp 2-3 polis öldürünce ortanın biraz soluna düşmüştü. Ama ana görevmiş meğer, yapacak bir şey yok artık. Tekrar arttırırız onuru.

Yapıyorum şimdi görevi.

Onur düşürüp düşürürmediğini hatılarmıyom ,ama yoldan geçen 3 kişiye yardım etseniz zaten telafi ediyorsunuz onur seviyesini . Hikayenin ilerleyen kısımlarında onur yükseltmek için çok fazla şansınız olcak. Bu kadar takılmayın akışına bırakın.

Başka bir arkadaş daha düşürmüyor dedi ama nedense düşmüştü bende. Gösterge ortanın biraz sağında gri'den beyaza çok yakın renkteydi. Hapishaneden çıkartıp 2-3 polis öldürünce ortanın biraz soluna düşmüştü. Ama ana görevmiş meğer, yapacak bir şey yok artık. Tekrar arttırırız onuru.

Yapıyorum şimdi görevi.
Ana görevlerde veya yan görevlerde öldürdüğün hiç bir kanun adamı onur düşürmez, sana saldıran kimi öldürürsen öldür düşmez. Zaten anında düşer alttan sana bildirim gelir. Altta bir anda ortaya çıkar ekranında yanında - diye çıkar. Başka bir şey yapmışsındır görev esnasında ayrıca düşmesi çok da önemli değil arttırması kolay

Yapıyorum şimdi görevi.
Belki kanun adamları yerine etrafta olan masum NPC'lerden birisini öldürdüğünüz için onur düşmüştür. At falan da öldürmüş olabilirsiniz.

Ana görevlerde veya yan görevlerde öldürdüğün hiç bir kanun adamı onur düşürmez, sana saldıran kimi öldürürsen öldür düşmez. Zaten anında düşer alttan sana bildirim gelir. Altta bir anda ortaya çıkar ekranında yanında - diye çıkar. Başka bir şey yapmışsındır görev esnasında ayrıca düşmesi çok da önemli değil arttırması kolay
Belki kanun adamları yerine etrafta olan masum NPC'lerden birisini öldürdüğünüz için onur düşmüştür. At falan da öldürmüş olabilirsiniz.
Sanırım ben dediğiniz gibi ilk yapışımda yanlış bir şey yaptım. Şimdi Micah'ı kurtardım, hatta atımızı alıp kaçtık ama onur seviyem hala aynı, herkese çok teşekkürler.

Micah direkt olarak oyunun her aşamasına etki eden bir karakter olduğu için kurtarmak zorundasın.

Keşke kurtarmama seçeneğimiz olsaydı, vasıfsız ve evlat olsa sevilmeyecek bir tip.
Ha evet, imzasına "Micah, annen elimde" yazanlar falan var. Bakalım ne yapıyor bu Micah abimiz :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı