Oyuna kötü diyecek çıkmayacaktır zaten. Online bana sıkıcı geldiği için pek takılmadım ama Offline'da para kasmaktan bahsediyorsanız görevleri yaptıkça istemediğiniz kadar para elde ediyorsunuz zaten.
Online bana göre değil ben offline kısmına bakıyorum fakat hem ben hem de gördüğüm kadarıyla para kasmak zor dediğiniz gibi görev yaptıkça geliyor dediniz ama bunlar sadece ana görevler mi yoksa yan görev vb?
Atmosfer sesler görsellik her şey çok güzel ama ben 3 kere baştan başladım hepsinde de 2-3 saat olmadan sıkılıp bıraktım. Kişiden kişiye değişebiliyor bu işler.
Atmosfer sesler görsellik her şey çok güzel ama ben 3 kere baştan başladım hepsinde de 2-3 saat olmadan sıkılıp bıraktım. Kişiden kişiye değişebiliyor bu işler.
Online bana göre değil ben offline kısmına bakıyorum fakat hem ben hem de gördüğüm kadarıyla para kasmak zor dediğiniz gibi görev yaptıkça geliyor dediniz ama bunlar sadece ana görevler mi yoksa yan görev vb?
Biraz ilerledikten sonra iyi miktarda para veren ana görevler çok fazla. Yan görevleri ayrı ayrı kasarsanız onlar da iyi para kazandırır. Ödül avcılığı hem keyiflidir hem kazandırır mesela.
RDR 2'yi anlatamam ama yaşatabilirim fotoğraflarla.
Online'a gelirsek ben başlarda para kasmaya çok üşendiğim için Gold alarak collector mesleğini açtım collector mesleği çok sağlam para veriyor bir de butchers tables ile yaptığımız bir meslek var adını unuttum bu görevde çok iyi para veriyor teslimat başına ya 600 ya da 1400 dolar veriyordu.