RDR2 nasıl bir oyun?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Arkadaşlar size sormak istedim RDR2 beğendiniz mi? Neden vb. beğenmediyseniz? Neden vb * - * * + * nelerdir?

Bir de bu oyunda nasıl kolay para kasılır anlatırsanız sevinirim diğer arkadaşlar kolayca öğrenir.

Oyuna kötü diyecek çıkmayacaktır zaten. Online bana sıkıcı geldiği için pek takılmadım ama Offline'da para kasmaktan bahsediyorsanız görevleri yaptıkça istemediğiniz kadar para elde ediyorsunuz zaten.

Online bana göre değil ben offline kısmına bakıyorum fakat hem ben hem de gördüğüm kadarıyla para kasmak zor dediğiniz gibi görev yaptıkça geliyor dediniz ama bunlar sadece ana görevler mi yoksa yan görev vb?

Oyunu size gelip anlatmamalıyız spoiler olur hikayesi olsun oynanışı dünyası kalitesi (animasyon ve kaplama gibi unsurlar) gayet kaliteli temiz oyun.

Online bana göre değil ben offline kısmına bakıyorum fakat hem ben hem de gördüğüm kadarıyla para kasmak zor dediğiniz gibi görev yaptıkça geliyor dediniz ama bunlar sadece ana görevler mi yoksa yan görev vb?

Biraz ilerledikten sonra iyi miktarda para veren ana görevler çok fazla. Yan görevleri ayrı ayrı kasarsanız onlar da iyi para kazandırır. Ödül avcılığı hem keyiflidir hem kazandırır mesela.

Spoiler vermeden şöyle anlatabilirim. "Gerçeklikle bağınızı koparan bir oyun."

Arkadaşlar size sormak istedim RDR2 beğendiniz mi? Neden vb. beğenmediyseniz? Neden vb * - * * + * nelerdir?

Bir de bu oyunda nasıl kolay para kasılır anlatırsanız sevinirim diğer arkadaşlar kolayca öğrenir.

RDR 2'yi anlatamam ama yaşatabilirim fotoğraflarla.

20220420184613_1.jpg

20220420235748_1.jpg

20220421002510_1.jpg

20220112220553_1.jpg

20220112211720_1.jpg

20211031184349_1.jpg

20210629142238_1.jpg

20211104230036_1.jpg

Online'a gelirsek ben başlarda para kasmaya çok üşendiğim için Gold alarak collector mesleğini açtım collector mesleği çok sağlam para veriyor bir de butchers tables ile yaptığımız bir meslek var adını unuttum bu görevde çok iyi para veriyor teslimat başına ya 600 ya da 1400 dolar veriyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı