RDR2 nasıl bir oyun?

Kullanıcı1355

Hectopat
Kovboy temalı, hikayesi ve online modu olan detaylı bir oyun olduğunu biliyorum. Bunlar haricinde hiçbir şey bilmiyorum. İnsanlar neden dünyanın en iyi oyunu muamelesi yapıyorlar? Nasıl bir oyun olduğunu ve neyini beğendiğinizi anlatır mısınız? Merak ediyorum.

En iyisi olmasa da ortalamanın çok üstünde hem hikaye hem de oynanış anlamında ileri seviye bir oyun sadece bazen aşırı detaylı olması ve biraz yavaş ilerlemesi dışında sorunu yok.

Her şeyini beğeniyorum. Anlatmak yetmez oynamak lazım.

Teknik açıdan başarılı. Teknoloji olsun, sunum olsun, satış rakamları olsun, hikaye anlatımı vs.
Ben oynarken eğlenmedim o ayrı.

Oyun çok güzel orası ayrı ama abartilmasinin sebebi bence biraz da üzücü bir hikayeye sahip olması bu insanları etkileyen bir etken.

Benim için at sürmesi çok keyifli.

Animasyonlar, oynanış, grafikler, hikaye, ara sahneler, yapay zeka vb. say say bitmez. Bunların hepsi üst seviye olduğu için dünyanın en iyi oyunu diye geçiyor ki bence de öyle. Şöyle söyleyeyim sanki bir oyun değil de gerçek hayattan alınmış bir yer gibi. Anlatmaya olmaz deneyimlemenizi öneririm.

God of War ve The Witcher 3 ile birlikte, son yıllarda en sevdiğim üç oyundan birisi. RDR serisi aşıktır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…