RDR2 nasıl bir oyun?

Oyunu yüzlerce saat de oynasan karşına açık dünyada ilerlerken farklı olaylar çıkabiliyor. Doğadaki müstakil evlerin neredeyse hepsine girilebiliyor, bu evlerde loot yapabiliyorsun veya farklı hikayelere denk gelebiliyorsun. Tüm NPC'ler ile diyoloğa girebiliyorsun, oyunun dünyası aşırı büyük. Grafikler, animasyonlar ve tasarımlar seni oyunun içinde hissettiriyor, her şey son seviye kalitede.

Hikaye açısından da harika bir iş var ortada. Hikayeyi bitirdikten sonra üzerine en az 50 saat oynasan sıkılmazsın, yapılabilecek çok fazla şey var. (Sana bağlı.) Tüm bunların yanında zengin bir online barındırıyor. Bu en yüzeysel anlatımıydı.

Rdr online oynanırmı peki epic gamesde indirimde lakin almak ve almamak arasındayım değermi?

Ortalama üstü bir oyun ilk saatleri ağır bir oyun oyunun geneli ağır böyle hızlı akmayan oyun sevmiyorsan hoşlanmazsın manzara seviyorsan efsane bir oyun sırf manzarası için oynayanlar var çok çok detaylı bir oyun.

Kovboy oyunu olduğu için oyunda genel bir yavaşlık var bence. Yine de son 5 yılda çıkan açık dünyası en dolu yapım.

Ayrıca en iyi oyun olarak nitelendirilecek bir şey değil bana göre. Özellikle baş kısımlarında sıkması bunu destekliyor. En iyi açık dünya oyunu olabilir.

Son düzenleme:
Ordan oraya gitmek sıkıcı.

Film gibi bir oyun aşırı güzel.

Oradan oraya gitmek sıkıcı.

Oyunun asıl zevk veren yeri orası zaten. Giderken başınıza ne gelecek? Neye tanık olacaksınız? Durup bir yerde kamp yapmak o ara avlanmak, yoldaki manzaralar falan yani. Tabii bu olay kişisel biraz herkes bu tarzı sevmeyebilir. Bu tarz oynanışı sevenler için bulunmaz nimet gibi bir şey.

Güzel detaylı bir hikaye , enfes açık dünyaya sahip olması , Mekaniklerin ve grafiklerin hala günümüz oyunlarına yakın olduğu gayet güzel bir oyun diyebilirim. Ben sadece ilk başlarken karakterin ağır olmasından şikayet etmiştim sonra ona da alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…