RDR2 nasıl oynanır?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu an da RDR2 iniyor. Oyunu çokça görüyorum, ancak hiç oynayamadım. Spoiler vermeden, ne yapabilirim? Nasıl oynanır videosu vs izlemeli miyim yoksa, direk girsem anlar mıyım? Önereceğiniz neler olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseden bir şey öğrenmeyin, hiç bir şey bilmeden başlamak. Merak uyandıran içeriklere kendiniz bakmanız daha güzel olur. Oyun oynarken alınan en büyük hazlardan birisi de bilmediğiniz şeyleri keşfetmek oluyor. Bu benim sadece tavsiyem. :)

Gir oyna takıldığın yerler olursa bakarsın güzel oyun.

Oyunu aç, oyunu oyna. Başka yapman gereken bir şey yok. Ekstra önereceğim şey Türkçe yama olur.

Arkadaşlar merhaba, şu an da RDR2 iniyor. Oyunu çokça görüyorum, ancak hiç oynayamadım. Spoiler vermeden, ne yapabilirim? Nasıl oynanır videosu vs izlemeli miyim yoksa, direk girsem anlar mıyım? Önereceğiniz neler olur?

1-) oyunun Türkçe dil desteği yok ingilizceniz yüksek seviyede değilse yama kurmanız lazım yama ile ilgli bir konu açmıştım o konuya bakabilirsiniz.

2-) oyun bölümlere ayrılırlıyor 1. bölüm sıkıcı ve yavaş geliyor çoğu kişiye ve bırakıyor böyle bir hata kesinlikle yapmayın.

3-) oyun çok geniş ve detaylı hatta bu konuda en iyisi diyebilirim bunları kendiniz keşfederek oynayın.

Türkçe yamayla oynarsan hiç bir sıkıntı çıkmaz anlaması bayağı basit bir oyun.

Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle (ingilizceniz çok iyi değilse) Türkçe yama kurun.
Bir de oyunun başları biraz sıkıcı gelebilir. Merak etmeyin, dayanın o kısım çabucak bitecek ve keyif alacaksınız.

1-) oyunun Türkçe dil desteği yok ingilizceniz yüksek seviyede değilse yama kurmanız lazım yama ile ilgli bir konu açmıştım o konuya bakabilirsiniz.

2-) oyun bölümlere ayrılırlıyor 1. bölüm sıkıcı ve yavaş geliyor çoğu kişiye ve bırakıyor böyle bir hata kesinlikle yapmayın.

3-) oyun çok geniş ve detaylı hatta bu konuda en iyisi diyebilirim bunları kendiniz keşfederek oynayın.
Bölüm bölüm gibi mi gidiyor? Mafia 1'de ki gibi? Ortalama 1 bölüm kaç dakika sürüyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı