RDR2 övme sekansları

Çünkü Türk milleti olarak çok hazıra konuyoruz. İnsanlar İngilizceyi boş ders olarak görüyor ancak 21. Yüzyıl dünyasında bu bir zorunluluk. Eğer kelimeler sıkıntı yaratıyorsa, al yanına bir sözlük, bilmediğin kelimelere bak. En azından bir teşvik olur. Yabancı dil konusunda çok gerideyiz. Günümüzde çoğu oyuna olumsuz yorum yapılmasının sebebi Türkçe dil desteği olmaması.

Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymazsınız.

Bu oyun diğer büyük oyunlardan gereksiz pahalı demek istemedi Türkiye şartlarına göre pahalı ama Witcher öyle değil 15 TL.

Oyun, kalitesine göre fiyatı pahalı değil diye düşünüyorum. Sanki son 2-3 sene içinde çıkmış AAA oyunları ne kadara alabiliyorsunuz da buna pahalı diyorsunuz dostlar?

RDR2 övmek isteyen gelsin buyursun beraber övelim.

Muhteşem bir oyun hayatım da oynadığım en güzel açık dünya oyunu diyebilirim hikayesini Türkçe alt yazı olmadığı ve İngilizce bilmediğim için anlamadım pek ancak ona rağmen senaryosu da güzel bazı eksik yanları var tabii beni rahatsız eden örneğim çok fazla kıyafet ve giyim seçeneği yok yine de güzel.

Türkçe olsun Cowboy'a inek adam diyelim bunun gibi türkçeye çeviri yapılamıyacak o kadar fazla western kelime var ki Witcher a efsunger demek gibi çok kalitesiz bir iş ortaya çıkar. Fiyat olarak steamda indirimlerde 200 tl ülkenin ekonomisine göre yine iyi diyebiliriz sonuçta 700 tl'lik PS oyunları gibi değil ancak 40 tleye Red Dead Online alınabiliyordu Red Dead Online alana Story mod 140 tl toplam 180 e geliyor bu zamana göre yine uygun bence.

Türkçe yama kurup oynadım size de bunu tavsiye ederim hikaye bayağı iyi ayrıca oyunun EMPRESS Edition sürümü bedava idi Türkiye'ye özel fiyat yapmışlar . Oynamanızı mutlaka tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…