RDR2 övme sekansları

Yeni bitirmek üzere(save dosyam bozuldu) olduğum oyun. Rockstar inanılmaz bir açık dünya sunmuş, her yerde bir macera. Story kısmında sıkılmadım, hikayesi çok iyiydi( bir oyunda at doğurtacağım hiç aklıma gelmezdi). Oyunun beğenmediğim tek yanı özgürce hareket etmeye izin vermemesi(oynayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır muhtemelen).

Neden koymazsın hocam anlatında dinleyelim.

Şimdi kardeş sen İngiliz olduğunu düşün. Çünkü kurucu İngiliz. İngilizler ve Türkler hep düşmandır. Çanakkale en büyük kanıtıdır. Doğuştan seni düşman yetiştiriyorlar. Hadi onu geçtim sen sadece TR vs KKTC'nin konuştuğu bir dile yatırım yapar mısın? Şimdi sokakta RDR2 desen kaç kişi bilir? Oyunlarla haşır neşir olanlar. Zaten TR'de az sattı kimse 300 lira vermedi ya da veremedi. Şirket takmıyor burayı. Hem GTA V ve RDR2 yeni nesil versiyonuyla uğraşıyor hem de bunların online moduna güncelleme getirmeye belki de GTA 6 ya da uğraşıyor. Sen bu işlerle uğraşırken TR pazarına niye durduk yere giresin ki?

Şimdi kardeş sen İngiliz olduğunu düşün. Çünkü kurucu İngiliz. İngilizler ve Türkler hep düşmandır. Çanakkale en büyük kanıtıdır. Doğuştan seni düşman yetiştiriyorlar. Hadi onu geçtim sen sadece TR vs KKTC'nin konuştuğu bir dile yatırım yapar mısın?
Gördüğüm en alakasız açıklama.

Şimdi kardeş sen İngiliz olduğunu düşün. Çünkü kurucu İngiliz. İngiliz'ler ve Türkler hep düşmandır. Çanakkale en büyük kanıtıdır. Doğuştan seni düşman yetiştiriyorlar. Hadi onu geçtim sen sadece TR vs KKTC'nin konuştuğu bir dile yatırım yapar mısın? Şimdi sokakta RDR2 desen kaç kişi bilir? Oyunlarla haşır neşir olanlar. Zaten TR'de az sattı kimse 300 lira vermedi ya da veremedi. Şirket takmıyor burayı. Hem GTA V ve RDR2 yeni nesil versiyonuyla uğraşıyor hem de bunların Online moduna güncelleme getirmeye belki de GTA 6 ya da uğraşıyor. Sen bu işlerle uğraşırken TR pazarına niye durduk yere giresin ki?

Bak kardeş savaş örneğini verirsen eğer dillerini ekledikleri diğer ülkeler ile geçmişte kanka olmadıklarını bilmen gerek. Oyun piyasasında kimse bunun dedesi bana düşman ben ona oyun oynatmayayım mantığında değil.

Red Dead 2 Online alabilirsiniz. Sadece Online oynanabiliyor ancak uygun fiyatlı bence 40 TL'ye Steam üzerinden almıştım.

Bak kardeş savaş örneğini verirsen eğer dillerini ekledikleri diğer ülkeler ile geçmişte kanka olmadıklarını bilmen gerek. Oyun piyasasında kimse bunun dedesi bana düşman ben ona oyun oynatmayayım mantığında değil.
Doğru dedin kardeş şimdi baktımda ilk verdiğim örnek mantıksızmış. Ben şu R* türk düşmanıdır diyenlerin dediklerini yazdım başta. Ben bu konuyu RDR2 övmek için açtım nerden nerelere geldi. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı