@HACIDANİKİNCİEL o korsan olmasın

RDR2 övmek isteyen gelsin buyursun beraber övelim.
Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymazsınız.
Neden koymazsın hocam anlatında dinleyelim.
1000 Lira olsa korsan alırım daha iyi. O fiyatı katiyen bi' oyuna vermem.Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymassınız.
Gördüğüm en alakasız açıklama.Şimdi kardeş sen İngiliz olduğunu düşün. Çünkü kurucu İngiliz. İngilizler ve Türkler hep düşmandır. Çanakkale en büyük kanıtıdır. Doğuştan seni düşman yetiştiriyorlar. Hadi onu geçtim sen sadece TR vs KKTC'nin konuştuğu bir dile yatırım yapar mısın?
Şimdi kardeş sen İngiliz olduğunu düşün. Çünkü kurucu İngiliz. İngiliz'ler ve Türkler hep düşmandır. Çanakkale en büyük kanıtıdır. Doğuştan seni düşman yetiştiriyorlar. Hadi onu geçtim sen sadece TR vs KKTC'nin konuştuğu bir dile yatırım yapar mısın? Şimdi sokakta RDR2 desen kaç kişi bilir? Oyunlarla haşır neşir olanlar. Zaten TR'de az sattı kimse 300 lira vermedi ya da veremedi. Şirket takmıyor burayı. Hem GTA V ve RDR2 yeni nesil versiyonuyla uğraşıyor hem de bunların Online moduna güncelleme getirmeye belki de GTA 6 ya da uğraşıyor. Sen bu işlerle uğraşırken TR pazarına niye durduk yere giresin ki?
Doğru dedin kardeş şimdi baktımda ilk verdiğim örnek mantıksızmış. Ben şu R* türk düşmanıdır diyenlerin dediklerini yazdım başta. Ben bu konuyu RDR2 övmek için açtım nerden nerelere geldi.Bak kardeş savaş örneğini verirsen eğer dillerini ekledikleri diğer ülkeler ile geçmişte kanka olmadıklarını bilmen gerek. Oyun piyasasında kimse bunun dedesi bana düşman ben ona oyun oynatmayayım mantığında değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.