RDR2 övme sekansları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence RDR bir kere oynanmamalı. Çünkü oyun uzun ve 2. oynayışında uzun bir şeyde nelerin olacağını bilmek bir süreden sonra sıkar.

Bence RDR bir kere oynanmamalı. Çünkü oyun uzun ve 2. oynayışında uzun bir şeyde nelerin olacağını bilmek bir süreden sonra sıkar.
Oyunu 50 günde 100% bitirdim. 3 kerede story mode'yi bitirdim. Sıkılmak ne kelime ağzımı açık bıraktı. 290 saatimi verdim buna.
Hocam etmeyin hesabınızdan olursunuz. Kimseye vermeyin alan alır, oynar.

Zaten şaka ettim. Durup duruken niye veriyim.

İyi niyetliysen hesabımdan oyna. Benim kayıtlı oyunuma tutmamak şartıyla. Yeter ki RDR öv.
Yok hocam gerek yok. Zaten indirene kadar bir ömür geçer. Üstüne sınav yılım yaza kadar oyun oynayamam. Ama çok teşekkür ederim.
Dürüst olmak gerekirse böyle oyunları pek sevmiyorum. Ben daha çok Nintendo oyunlarını severim. Linç yemem umarım.

Oyunu 50 günde bitirdim 100% bitirdim. 3 kerede story mode'yi bitirdim. Sıkılmak ne kelime ağzımı açık bıraktı. 290 saatimi verdim buna.

Zaten şaka ettim. Durup duruken niye veriyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC'ye çıktığı günden beri oynuyorum oyunu. 1 kez bitirdim hikayeyi unuttum gibi geçen ay tekrar başladım. Oyun olabildiğince özgür. Canın çok mu sıkıldı avlan. Posta arabası soy vs vs. Oyun ciddi anlamda hikaye ve açık dünya olarak diğer oyunlara göre çok fazla önde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı