Çözüldü RDR2 Online "ERR_GFX_D3D_DEFFERED_MEM" hatası

• Konuyu başlatan Runch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.938
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Runch

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bugün RDR2'yi açtığımda önce oyun pikselleşti sonra başlıkta yazan hatayı aldım. Başka oyunlarda problem yaşamadım.
İşlemci: R5 4600H
Ekran Kartı: 1650Ti
Ram: 16GB
Oyun ve Windows orijinal, ekran kartına bugün sürücü güncellemesi geldi. (465.89)

Dosya Ekleri

• 20210331_211248.jpg
    20210331_211248.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 112
Çözüm
Hocam pikselleşmeyi bilemem. Ben hata vermemesi için öneride bulundum. :)
hata çözüldü ama pikselleşme devamsa bir bilgim yok.

Maalesef çözüme ulaşamadım, bulursam buraya yazacağım lütfen bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...
Maalesef çözüme ulaşamadım, bulursam buraya yazacağım lütfen bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Çözüldü: Arkadaşlar Rockstar Support'a yazdım, dahili grafik kartımı yani AMD Graphics'i silip tekrar son sürümünü yüklemem istendi ve düzeldi şu an sıkıntı yok, umarım başkasının başına gelirse düzeltir bu çözümle iyi forumlar :)
Oyunun başlangıç komutlarına -ignorepipelinecache kodunu girmeyi dener misiniz? Rockstar Support'u önermiş, denemekten zarar gelmez.

Dostum selam, ben de gördüm de bu kodu, o hata kodu ile benim aldığım hata kodu farklı. Bende memory diyor ancak 4 GB VRAM var.

Sanal bellek ayarlarını yükseltmeyi deneyin:
Sanalbellek.png

Sistemde bulunan tüm disklerde özel boyut olarak ekran görüntüsündeki değerleri atayın ve ayarla butonuna basın. Sonra da sistemi yeniden başlatın.

Ben bu şekilde çözüm sağlamıştım. Umarım siz de çözersiniz bu yöntemle. (y)

Eki Görüntüle 951201

Sistemde bulunan tüm disklerde özel boyut olarak ekran görüntüsündeki değerleri atayın ve ayarla butonuna basın. Sonra da sistemi yeniden başlatın.

Tamamdır hemen deniyorum geri dönüş sağlayacağım :)
Eki Görüntüle 951201

Dostum maalesef işe yaramadı ve ne gariptir ki Vulkan'a geçemiyorum, Vulkan'ı seçip tekrar başlattığımda böyle oluyor ve ekranda garip garip şeyler oluyor.

Dosya Ekleri

• 20210331_220350.jpg
    20210331_220350.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 73
  • 20210331_220249.jpg
    20210331_220249.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 55
Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings\
Bu klasörün içindeki tüm dosyaları silin ve ayarların sıfırlanmasını sağlayın. Bir önceki mesajda değiştirmenizi belirttiğim ayarları da varsayılana döndürmeden bir daha oyunu açmayı deneyin.

Bazen de oyunda sık sık grafik ayarlarını değiştirince hep bu hata karşımıza çıkıyor. Tek bir sebebi yok aslında.

Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings\
Bu klasörün içindeki tüm dosyaları silin ve ayarların sıfırlanmasını sağlayın. Bir önceki mesajda değiştirmenizi belirttiğim ayarları da varsayılana döndürmeden bir daha oyunu açmayı deneyin.

Bazen de oyunda sık sık grafik ayarlarını değiştirince hep bu hata karşımıza çıkıyor. Tek bir sebebi yok aslında.

Dostum sildim ancak hala aynı ve DX12 ile başlıyor, ayarımı kaydetmiyor.

"system.xml" dosyasındaki "ksettingapı_dx12" değerini "ksettingapı_vulkan" olarak ayarlamayı deneyin.

Şu an öyle kayıtlı ancak hala aynı hatayı alıyorum deliricem dostum :) MSI Afterburner'dan baktığımda DX12 olarak yazıyor ama ayarlarda Vulkan kayıtlı ve hala yukarıda attığım fotodaki pikselleşme tarzında gösteriyor. Ne yapabiliriz? Seni de uğraştırıyorum dostum kusura bakma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı