RDR2 Online glitch

Legendary Bounties'den Etta Doyle seç. Bir yere pus. Yavaş yavaş gerçek Etta Doyle ortaya çıkıcak. Hiçbir şey yapmadan bekliceksin, kaçmaya başladıklarında ise yakalıcaksın gerçek Ettta Doyle'u. Sonra 30dk bekleyip teslimediceksin. 150-200 dolar arası para veriyor diye biliyorum. Bana 240 vermişti bi keresinde. YT'de videoları var çok kısa izleyebilirsin.

2x varken Etta Doyle 5 dakika bekleyince 350 para veriyordu. 2 hafta boyunca günlük 7 8 kere tamamladım ve tüm kamp geliştirmelerini açıp baya bi level atladım. Tavsiyem tünele saklanman hemen tünelin yanında gerçek Etta Doyle spawnlanıyor. Kaçmaya başladığı zaman hemen atını çağır ve bağlayıp polis karakolunun yanında 10 dakika bekle. Bekledikçe ödül artacaktır. 2x hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 30 dakika beklemeni önermem 10 dakika daha ideal.

Bu bounty'de bekleme işini düzeltmişler gibi sanki. Infamous bounty'leri yapıyorum hiç beklemeden veriyorum 50 $ veriyor.
Solo lobi açıp hazine haritası bulma glitchleri var. (Ps'de oluyor malesef sadece)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı