RDR2 Ultimate Edition alınca Online oynanabilir mi?

Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi Online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani.

Şu an 150 TL küsur Online ve anladığım kadarıyla standart veya ultmate Edition paketi alırsak oynayabiliyoruz normal sürüm yerine.
Hocam normal RDR alırsanız yanına geliyor diye biliyorum. Yani Online da oynayabiliyorsunuz.

Normal RDR alirsak bende gelmiyor diye biliyorum.

1623015115716.png

Steam'de böyle yazıyor oyunun açıklamasında.

Hayır dostum gerekmiyor. RDR 2'yi satın alırsan hem Online hem story olarak oynayabiliyorsun. RDR Online farklı bir oyun.

Hocam anlatmak istediğim şu hikaye modu 299 TL Online 159 TL demek istediğim 299 TL verince ek bir ücret ödemeden Online oynayabilecek miyiz herhangi bir sürümü ile Online oynayabileceğimi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1058658
Steam'de böyle yazıyor oyunun açıklamasında.

Açıkçası şu an biraz kafam yandı.

Arkadaşlar RDR Online RDR2 sürümüne parası yetmeyen veya sadece Online'ı oynamak için çıkartılan bir paket. RDR 2 zaten hepsini kapsıyor sizin düşüncenize göre RDR2 alanlar RDR Online satılmadan önce nasıl Online oynayacaktı.

teşekkürler tekrardan

Son olarak sizce Epic Games mi yoksa Steam mi? Fiyat farkları göz önünde bulundurarak Steam 200 TL Epic Games 140 TL normal sürüm (indirimde)
Ben Epic Games'i sevmiyorum, oyun da almıyorum. Steam'ciyim. Size de Steam öneririm. Pişman olmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı