RDR2 Online RockStar Games ve Steam Ortak oynanır mı?

Kemal Yurdagül

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2019
Mesajlar
143
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RockStar Games Launcher sunucusuyla Steam sunucusu aynıda, biz sadece farklı dijital hizmet programıyla mı bağlanıyor oluyoruz?
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ön sipariş vermek isteyenlerdenim ben de. Ancak Steam platformuna Aralık ayında gelecekmiş. Yani 1 ay geç. RockStar Games üzerinden GTA 5 online girenler ile Steam'den girenler aynı sunucudaysa RDR2'de öyle olacaktır diye ümit ediyorum.
 
Ön sipariş vermek isteyenlerdenim ben de. Ancak Steam platformuna Aralık ayında gelecekmiş. Yani 1 ay geç. RockStar Games üzerinden GTA 5 Online girenler ile Steam'den girenler aynı sunucudaysa RDR2'de öyle olacaktır diye ümit ediyorum.

Evet o zaman aynı sunucuda olursa ben Steam'a gelmesini beklemeyeceğim.
Direkt olarak RockStar Games Launcher'den satın alacağım.
Steam az kafasını kaldırsa da bir oyun yapsa.
Çok kızgınım Steam'a.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle GTA V'de olduğu gibi oyunu PC'de nereden alırsanız alın rockstar games üyeliğiniz ile giriş yapmak zorunda kalacaksınız. Bu da sunucuların ortak olduğu anlamına geliyor.
İnşallah öyle olurda bir tokat yemeyiz.
Hangimiz ister ki arkadaşımla oynayacağım ama o Steam'dan ben RockStar G. Almışım ve beraber oynayamıyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an en mantıklısı Rockstar Games'ten almak gibi duruyor. Hem en erken o hem de bonus veriyor epey. Ayrıca GTA V'te olduğu gibi RGSC bağlantısı muhtemelen zorunlu olacak. Steam sadece yük olacak gibi geliyor bana.
 
Aynı oyuna bağlanma konusunda sıkıntı olmaz da, Rockstar Launcher sağlıklı çalışıyordur umarım. GTA5 i kendi client ını indirip ordan güncellemeye çalışmak ciddi eziyetti. Steam yedekleme ve güncelleme konularında diğerlerinden daha başarılı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı