RDR2 Online'da Türkçe yama ban yedirir mi?

Kesin ban yersin diyemem ama online oyunların kuralıdır. Oyun klasöründeki dosyalara ekleme çıkarma yapmak ban sebebidir. Yani inceleyen olursa ban yiyebilirsin.
 
Bende 2 ay oynadım sorun almadı, sonra SSD arızalanınca yeniden kurmak zorunda kaldım. Siz hala oynuyor musunuz, sorun var mı?

1 ay önce oynadım sorun yok çalışıyor.
 
Çok ilginç paralı olmayan online oyun yok gibi fakat satın alsan da türkçe desteği yok! üstelik sadece kendi dilinde oynamak isteyeni "banla" herhangi bir oyuna para veriyorsam türkçe desteği olması lazım bu kadar basit. birde oyun üreten-satan şirketleri kollayan acayip bir zihniyet varya ne içiyorlarsa söylesinler bizde içelim.
 
Çok ilginç paralı olmayan Online oyun yok gibi fakat satın alsan da Türkçe desteği yok! Üstelik sadece kendi dilinde oynamak isteyeni "banla" herhangi bir oyuna para veriyorsam Türkçe desteği olması lazım bu kadar basit. Bir de oyun üreten-satan şirketleri kollayan acayip bir zihniyet var ya ne içiyorlarsa söylesinler bizde içelim.

Yıl olmuş 2023 hala lise seviyesinde İngilizce bilmeyen var mı? Öğrenci olduğunuzu tahmin ediyorum, RDR2 oyununda kullanılan İngilizce çok karmaşık üst düzey değil.
 
İşim gücüm yok para verdiğim oyun için dil öğreneceğim öyle mi?

Söz konusu Rusça, italyanca, Arapça olsa anlarım. İlkokul 2. sınıftan beri öğretilen bir dil İngilizce. Yaşınızı bilmiyorum ama bu yaşa kadar A2-B1 seviyesinde İngilizce öğrenemediyseniz sadece oyun için öğrenmeyiniz zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı