RDR2 Online'de hile yapan var mı?

Benker

Megapat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Tek başıma oynuyorum. Dün bir çete musallat oldu zaten çok ustaydılar ama daha önce ikisini birarada görmediğim ayılardan 5-6 tanesi üzerime saldırdı. Yetmedi oyunda ilk defa aslan gördüm. Birkaç aslan beraber saldırdı yine. Panter zaten vardı ama bunların hepsi ben çete ile dalaşırken üzerime saldırdılar.

Bir ara boş bıraktılar beni kampım yakındı oraya sığındım. Etrafta ve haritada kimseyi göremediğim halde bana ateş açılıyordu. Sanırım oyun kuralı kampta vurulsanız da hasar almıyor, ölmüyorsunuz ama birkaç kurşun yemekle kalmadım ilk defa makineli tüfek gibi arkaya taranıp sırtımdan defalarca vuruldum. Hala kimseyi göremiyordum. Sanırım bıkıp gittiler de sonra normal oyunuma devam edebildim.

Bütün bunlar 15-20 dakikaya sığdı. Oyunu bir seneden fazla zamandır oynuyorum. Bu olanlar yeni güncellemeler sonucu oluşan yenilikler mi, yoksa gelişen hile teknikleri mi anlayamadım.

Var mı bilgisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Online modu Steam'e ilk geldiğinde 10-15 saat deneme fırsatım oldu ve bir tane hileliye denk geldim. Açık dünyada görüş ötesi menzilden sürekli headshot atıp görevi yaptırmamıştı.

Oyunda aslan yoktu düne kadar. Ya da ben görmemiştim. Hayvanların kontrolünü ele almak gibi bir özellik güncelleme ile sunulmuş olabilir diye düşündüm. Ama ortalıkta kimseyi göremezken, haritada da görünen olmadığı halde ateş açılması tuhaftı. Önce tek tek atılan kurşunlarla vurulurken sonra atışlar makineli tüfek atışına dönüştü.
Bundan sonra oynarken oyunu kayıt etmeyi öğrenmem lazım sanıyorum. Şimdi lazım oldu işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı