Sürprizbozan RDR2 onurlu/onursuzluk farkı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3thgamer

Centipat
Daha fazla  
Oyunu hikaye ağırlıklı giderek 76 saatte bitirdim. O açık dünya ve o atmosfer için yaya yaya 100-200 saatte bitirse miydim bilemedim zaten daha gezer o 80-90 tane olan meydan okuma ve Online'da daha onlarca saat vakit geçiririm. Her neyse. Chapter 1-2-3 hem öldürmeme/bırakma seçenekleri kullanmayıp öldürdüğün fazla kişi ve bir ara olan hevesle olan para kazanıp silah/at alma merakı geldiği için hırsızlık yapma fazla adam öldürme derken tam onursuzluğa ulaşmıştım ve
o karakter değişimi ve uyku ve bazı geçişlerde olan siyah kurt
dışında onursuzlukta oyunda değişen neler var? Önemli bir şey veya iyi bir detay kaçırdım mı?

Cevap verip merakımı giderecek olan kişilere şimdiden teşekkürler.

Oyunu hikaye ağırlıklı giderek 76 saatte bitirdim. O açık dünya ve o atmosfer için yaya yaya 100-200 saatte bitirse miydim bilemedim zaten daha gezer o 80-90 tane olan meydan okuma ve Online'da daha onlarca saat vakit geçiririm. Her neyse. Chapter 1-2-3 hem öldürmeme/bırakma seçenekleri kullanmayıp öldürdüğün fazla kişi ve bir ara olan hevesle olan para kazanıp silah/at alma merakı geldiği için hırsızlık yapma fazla adam öldürme derken tam onursuzluğa ulaşmıştım ve.
dışında onursuzlukta oyunda değişen neler var? Önemli bir şey veya iyi bir detay kaçırdım mı?

Johna geçtiğimiz kısımda arkandan iyi veya kötü diye bahsediyorlar.

Oyunu hikaye ağırlıklı giderek 76 saatte bitirdim. O açık dünya ve o atmosfer için yaya yaya 100-200 saatte bitirse miydim bilemedim zaten daha gezer o 80-90 tane olan meydan okuma ve Online'da daha onlarca saat vakit geçiririm. Her neyse. Chapter 1-2-3 hem öldürmeme/bırakma seçenekleri kullanmayıp öldürdüğün fazla kişi ve bir ara olan hevesle olan para kazanıp silah/at alma merakı geldiği için hırsızlık yapma fazla adam öldürme derken tam onursuzluğa ulaşmıştım ve

Kötü son, daha umursamaz ve kötü konuşuyor arthur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı