RDR2 oynamak için nasıl sistem alınmalı?

Enes Kessler

Hectopat
RDR2 oynamak için bayağı heves ediyorum ama sistemim patates olduğu için oynayamıyorum. Bilgisayar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Nasıl bir sistem almalıyım? Mevcut sistem gereksinimlerim şöyle:

• Intel Core 2 Duo E7500.
  • NVIDIA GeForce GT 420.
  • 4 GB RAM.
Bu bileşenlerden hangilerini değiştirirsem rahat oynarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru ekran kart almam için neye dikkat etmeliyim. Çünkü RAM alırken çok hata yaptım.
Performans tabii ki. NVIDIA öneririm. Bence şuan piyasada ekran kartı konusunda rakibi olmayan bir marka. Yeni olarak 5000 serisi çıkardı. Göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Bütçe belirtmediğiniz için detaylandıramıyorum, kusura bakmayın lütfen.

RAM secmek, donanim secme konusundaki en zor konulardan biri bence zaten. CL degeri islemci ile uyuyor mu, anakart ile uyumu nasil, tam oturur mu falan filan. @meraklibirordek 'in de dedigi gibi. Kesin bir butce verirseniz daha cok yardimci olabiliriz. Hangi iste calisip aylik ne kadar kazanip ne kadar birikim yapabileceksiniz bunlari belirleyip butcenizi bulun.

RDR2 oynamak için bayağı heves ediyorum ama sistemim patates olduğu için oynayamıyorum. Bilgisayar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Nasıl bir sistem almalıyım? Mevcut sistem gereksinimlerim şöyle:

• Intel Core 2 Duo E7500.
  • NVIDIA GeForce GT 420.
  • 4 GB RAM.
Bu bileşenlerden hangilerini değiştirirsem rahat oynarım?
Bence tavsiyem çok oyun oynamıyorsanız playsation daha iyi olur gibime geldi ama hem pc kullanıp hemde oyun oynuyorsanız o zaman RTX 4060 serisine bakmanızı öneririm

Bence tavsiyem çok oyun oynamıyorsanız playsation daha iyi olur gibime geldi ama hem pc kullanıp hemde oyun oynuyorsanız o zaman RTX 4060 serisine bakmanızı öneririm
Çok oyun oynamıyorsanız PlayStation tercih edin demeniz biraz ilgincime gitti. Bildiğime göre PS'lerin tek amacı oyun oynamak değil midir? Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Kullanım amacı ve alanı sınırlıdır PS'lerin. Önermem.

Çok oyun oynamıyorsanız PlayStation tercih edin demeniz biraz ilgincime gitti. Bildiğime göre PS'lerin tek amacı oyun oynamak değil midir? Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Kullanım amacı ve alanı sınırlıdır PS'lerin. Önermem.
Hayır sürekli oyun oynayan birisi değilse arada kafa dağıtmak için giriyorsa ps almak mantıklıdı zaten ps kafeler ne için var

Hardcore oyuncu değilse konsolda güzel bir seçim günde 1-2 saat koltukta yayıla yayıla oynamak enfes bir şey PC'den konsola sırf bu yüzden geçtim. Eksileride var tabii ki FPS oyunları oynamak zor oluyor ilk olarak, ikinci olarak da mod ve yama desteği bulunmaması can sıkıcı oluyor.

Hayır sürekli oyun oynayan birisi değilse arada kafa dağıtmak için giriyorsa PS almak mantıklıdı zaten PS kafeler ne için var.

PS Store'nin yerel fiyatlandırmaya sahip olmaması çok ciddi sorun rastgele bir indie oyun 500TL AA ve AAA oyunlar 2500-3000TL PS yerine Xbox şu an daha cazip bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı