KataLite Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 12400f 16GB 3200mHz 1tb NVMe m.2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #1 Dün gece RDR2 oynayıp kapattım bilgisayarı. Eve geldim tuşa bastım çalışmıyor. BIOS pilinde temassizlik vardı cikartim tekrar taktim olmuyor sorunu çözemedim.
Dün gece RDR2 oynayıp kapattım bilgisayarı. Eve geldim tuşa bastım çalışmıyor. BIOS pilinde temassizlik vardı cikartim tekrar taktim olmuyor sorunu çözemedim.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:01 #2 RAM ve ekran kartını tak çıkar yap BIOS reset at açma tuşuna basınca bip sesi geliyor mu ya da herhangi bir ışık yanıyor mu kasada. Artı 0 Eksi
RAM ve ekran kartını tak çıkar yap BIOS reset at açma tuşuna basınca bip sesi geliyor mu ya da herhangi bir ışık yanıyor mu kasada.
fallen a life Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Dün 20:06 #3 Statik boşaltmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS KataLite Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 12400f 16GB 3200mHz 1tb NVMe m.2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #4 fallen a life dedi: Statik boşaltmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... BIOS söküp tekrar taktim diyorum o sirada boşalmıştır. Artı 0 Eksi
fallen a life dedi: Statik boşaltmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... BIOS söküp tekrar taktim diyorum o sirada boşalmıştır.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:10 #5 @KataLite yazdığım mesaja cevap verirseniz yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS KataLite Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 12400f 16GB 3200mHz 1tb NVMe m.2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #6 ioybs dedi: RAM ve ekran kartını tak çıkar yap BIOS reset at açma tuşuna basınca bip sesi geliyor mu ya da herhangi bir ışık yanıyor mu kasada. Genişletmek için tıkla... Kasa çalışmıyor hocam klavye mouse a açılırken ışık gelmiyor. Artı 0 Eksi
ioybs dedi: RAM ve ekran kartını tak çıkar yap BIOS reset at açma tuşuna basınca bip sesi geliyor mu ya da herhangi bir ışık yanıyor mu kasada. Genişletmek için tıkla... Kasa çalışmıyor hocam klavye mouse a açılırken ışık gelmiyor.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:11 #7 KataLite dedi: Kasa çalışmıyor hocam klavye mouse a açılırken ışık gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU da sorun var. Artı 0 Eksi
KataLite dedi: Kasa çalışmıyor hocam klavye mouse a açılırken ışık gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU da sorun var.
fallen a life Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Dün 20:12 #8 KataLite dedi: BIOS söküp tekrar taktim diyorum o sirada boşalmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pili söküp takmakla statik boşaltmanın ne alakası var? Artı 0 Eksi
KataLite dedi: BIOS söküp tekrar taktim diyorum o sirada boşalmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pili söküp takmakla statik boşaltmanın ne alakası var?
KS KS KataLite Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 12400f 16GB 3200mHz 1tb NVMe m.2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 20:13 #9 ioybs dedi: Hocam PSU da sorun var. Genişletmek için tıkla... Niye böyle oldu hocam daha dün oynarken hiçbir şey yoktu. Kapattım açamadım. fallen a life dedi: Hocam BIOS pili söküp takmakla statik boşaltmanın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Statik elektrikten bahsediyorsaniz herhangi bir parçayı degistirirken veya çıkarıp takarken statiği bosaltmaniz gerekiyor zaten. Artı 0 Eksi
ioybs dedi: Hocam PSU da sorun var. Genişletmek için tıkla... Niye böyle oldu hocam daha dün oynarken hiçbir şey yoktu. Kapattım açamadım. fallen a life dedi: Hocam BIOS pili söküp takmakla statik boşaltmanın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Statik elektrikten bahsediyorsaniz herhangi bir parçayı degistirirken veya çıkarıp takarken statiği bosaltmaniz gerekiyor zaten.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:18 #10 KataLite dedi: Niye böyle oldu hocam daha dün oynarken hiçbir şey yoktu. Kapattım açamadım. Statik elektrikten bahsediyorsaniz herhangi bir parçayı degistirirken veya çıkarıp takarken statiği bosaltmaniz gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ilginç PSU modelinizi atar mısınız? Artı 0 Eksi
KataLite dedi: Niye böyle oldu hocam daha dün oynarken hiçbir şey yoktu. Kapattım açamadım. Statik elektrikten bahsediyorsaniz herhangi bir parçayı degistirirken veya çıkarıp takarken statiği bosaltmaniz gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ilginç PSU modelinizi atar mısınız?