Çözüldü RDR2 performans kaybı oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050 4GB
İşlemci
i5 11400h
1.5 sene önceye kadar laptopumda RDR2 yüksek ayarlarda bazen Ultra ayarlarda 60 70 FPS alırken şimdi orta ayarlara çektiğim halde 40 FPS'i zor görüyorum. Atladığım bir şey mi var? DLSS dengelide.

Dosya Ekleri

• qwe.png
    qwe.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 20
O ayar zaten akıcılık hissini kapatır, kapatınca performansı artırırsın. Güçlü gpular içindir o ayar .
Turbo modunda biraz oynayınca 60 fpse çıkıp sabitledi kendini. Teşekkür ederim ama ekran kartı belleği henüz dolmamış bile ultraya bile yetiyor belleği neden performans böyle etkileniyor ki

Turbo modunda biraz oynayınca 60 FPS'e çıkıp sabitledi kendini. Teşekkür ederim ama ekran kartı belleği henüz dolmamış bile ultraya bile yetiyor belleği neden performans böyle etkileniyor ki

Görüntüyü iyileştirmek için 3 kere filtreden geçiriyor ondan GPU biraz zorlanır. Zaten bu mevzu bana driver ya da CPU sıcaklığı/hızı ile alakalı geldi. Laptoplarda Turbo mod açık kalsın oyun esnasında bütün güce ihtiyaç var hele RDR2 gibi oyunsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı