RDR2 PS5'de kaç FPS çalışır?

Yanlış bilgiler havada uçuşuyor. Ps5 için oyun 60 fps değil, yakın zamanda bir modcu tarafından 60 fps yapıldığı iddia ediliyor o kadar.

Witcher 3, gow 2018de 60 fps i cayır cayır hissediyordum. Bu oyunlardan sonra rdr2 ye geçince oyunun 60 fps olmadığını kendim de hissettim. Yabancı kaynaklarda ps5 30 fps olduğu yazıyor zaten
Zaten ps5'te RDR2 60 fps diyen biri olmadı dostum ama bilgilendirmen için teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada playstation store'da RDR2 ultimate edition 204 TL sizce alıyım mı yoksa diğer indirimlerde rdr2 normal sürümü 150 TL'ye düşer mi veya oyun zam yer mi??

Zaten ps5'te RDR2 60 fps diyen biri olmadı dostum ama bilgilendirmen için teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada playstation store'da RDR2 ultimate edition 204 TL sizce alıyım mı yoksa diğer indirimlerde rdr2 normal sürümü 150 TL'ye düşer mi veya oyun zam yer mi??
Alma. 30 FPS konsolda belki hissedilmiyor gibi düşünebilirsin ancak hissediliyor buram buram. Konsol hareketleri de keza çok ağır combat esnasında aradığın heyecanı alamıyorsun. PC'de oynanır bu oyun.

Alma. 30 FPS konsolda belki hissedilmiyor gibi düşünebilirsin ancak hissediliyor buram buram. Konsol hareketleri de keza çok ağır combat esnasında aradığın heyecanı alamıyorsun. PC'de oynanır bu oyun.
Tamamda 30 fps benim için çok sıkıntı değil zaten konsoldaki 30 fps PC’deki 30 fps değil aralarında fark var yani 204 TL’ye alıyım mı?

Arkadaşlar hem PC de hemde PS5 te bu oyunu oynadım, PS5 te 30 FPS çalışıyor ve gerçektende rahatsız ediyor 30 FPS yi buram buram hissediyorsunuz . PC de ki 30 FPS ile konsoldaki 30 FPS bir değil diyen insanların her iki platformda da oynadığını sanmıyorum çünkü bire bir aynı oyun asla akmıyor. Keşke 60 FPS güncellenmesi gelse de konsolda da bitirebilsek çünkü 30 FPS gerçekten oynanmıyor.

Arkadaşlar hem PC de hemde PS5 te bu oyunu oynadım, PS5 te 30 FPS çalışıyor ve gerçektende rahatsız ediyor 30 FPS yi buram buram hissediyorsunuz . PC de ki 30 FPS ile konsoldaki 30 FPS bir değil diyen insanların her iki platformda da oynadığını sanmıyorum çünkü bire bir aynı oyun asla akmıyor. Keşke 60 FPS güncellenmesi gelse de konsolda da bitirebilsek çünkü 30 FPS gerçekten oynanmıyor.
Göz belli bir süre sonra alışıyor. Ps3 oyunları bile 60 fps geliyor.

Ben dün gaza gelip bu söylemeden sonra oyunu indirdim ve biraz oynadım karlı kısımlar haric bir sorun hissetmedim.. Karlı kısımlar gerçekten göze batıyor..

Vallahi benim gözüm alışamıyor hatta herhangi bir oyunda 30FPS hissedince gerçekten sinirim bozuluyor, keşke 60FPS patch gelse...

Psikolojik be kral belki 30 FPS olduğunu bilmesen oyun akıp gidecekti. Ama şimdi 30 FPS olduğunu bildiğin için sürekli detaylara falan odaklanıyorsun...

60 fps yaması şart bu arada Rockstar yapmalı ama yapmıyorlar, ki yapsa bile ben gidip oyunu aldım yetmezmiş gibi gidip PS5 versiyonunu da tekrar satın almamı isterler...

Psikolojik değil, 60 FPS ile 30 FPS arasında çok fark var. Her 30 FPS oyunda, oyuna girdiğim anda menü bile kasıyor. RDR2'nin 60 FPS olduğunu düşündüğüm için hiç araştırmamıştım, oyunu açar açmaz daha menüde 30 FPS olduğunu anladım.
Yıllarca 144 Hertz bilgisayar kullandım, kablodan dolayı masaüstünde 90 Hertz'e düştüğümde onu bile fark ediyordu gözüm.

Ben dün gaza gelip bu söylemeden sonra oyunu indirdim ve biraz oynadım karlı kısımlar haric bir sorun hissetmedim. Karlı kısımlar gerçekten göze batıyor.

Psikolojik be kral belki 30 FPS olduğunu bilmesen oyun akıp gidecekti. Ama şimdi 30 FPS olduğunu bildiğin için sürekli detaylara falan odaklanıyorsun...

60 FPS yaması şart bu arada Rockstar yapmalı ama yapmıyorlar, ki yapsa bile ben gidip oyunu aldım yetmezmiş gibi gidip PS5 versiyonunu da tekrar satın almamı isterler...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı