RDR2 PS5'de kaç FPS çalışır?

Hocam 30FPS olması gözünüzü korkutmasın PS ve PC çok farklı şeyler, bilgisayardaki 30FPS'ye benzemez.

Hocam PS sahibi değilim dolayısı ile deneyimlemedim ama PC'de değil 30 FPS 45-50 FPS'ler bile akıcılığa zarar veriyorken 30 FPS nasıl oynanabiliyor? PS de farklı derken neyi kast etmeye çalışıyorsunuz FPS her yerde aynı FPS değil midir? Bazı arkadaşlar gözün alışması ile ilgili olduğunu söylüyor bununla mı ilgili?

4K 30 FPS alabiliyorsunuz.
4K yok. 1080p30 FPS olarak çalıştırıyor.

Hocam PS sahibi değilim dolayısı ile deneyimlemedim ama PC'de değil 30 FPS 45-50 FPS'ler bile akıcılığa zarar veriyorken 30 FPS nasıl oynanabiliyor? PS de farklı derken neyi kast etmeye çalışıyorsunuz FPS her yerde aynı FPS değil midir? Bazı arkadaşlar gözün alışması ile ilgili olduğunu söylüyor bununla mı ilgili?
Çünkü konsolda kamerayı falan çevirirken daha yavaş çevirebildiğimiz için 30 FPS berbat hissettirmiyor. Ama ne zaman mouse geçersen 30 FPS işkence gibi geliyor.

Rockstar'ın kafa yapısını anlamış değilim. Başyapıt niteliğindeki oyununa Next-Gen getirmek yerine gidip saçma sapan Definitive Edition çıkartıyor. Yeni nesil konsolda 1080p30 FPS nedir yahu?

1080p değil 4K fakat doğal 4K değil arada ufak tefek farklar var. 30FPS olması beni çok rahatsız ediyor o yüzden alıp almamak konusunda kararsızım. İleride 60FPS gelse bile ekstradan yükseltmek için para isterler mi diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı