RDR2 PS5'te bulanık mı?

Ben de PC'de oynadım bitirdim ama hissetmedim o bulanıklığı. Dinamik çözünürlük ve keskinleştirme ayarı yapmıştım ekran kartı ayarlarından ondan anlamadım herhalde hiç. Ama bazen oyunlarda atmosfer etkisini artırmak için biraz fazla motion blur oluyor öyle bir şey mi acaba kastedilen. Bilinçli de yapılmış olabilir oyun tarafından.
Çözünürlük ölceği vesaire herşeyi denedim. Yinede gözüme bulanık geldi. Ve bu oyunun 1080P de oynanmayacağına karar verdim. Hani hikaye için bitirdik işte.

Bilgisayar portunun sorunu resolution scale ayarıyla alakalı bir durumdu yanlış hatırlamıyorsam. Onu arttırınca daha düzgün oluyordu.

Güncel olarak PS5'te oynadınız mı? Özellikle büyük bir ekranda.
PS5 sipariş edeceğim o yüzden sordum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

PS5'te neredeyse 3 sene önce oynadım o zamanda 1080p 46" bir TV vardı. PS4 Pro nasıl çalıştırıyorsa öyle çalıştırıyor bu yüzden grafikler PC'ye göre konuşursak Low-medium gibi olduğu için ve 30FPS olduğu için bir PC'deki keskinlik ve akıcılık yok. Bulanıklık ben fark edemedim. Oyun 1080p ile 2K arası bir çözünürlükte PS4 Pro'da çalışıyor haliyle PS5'te de öyle çalışıyor mecburen. 4K 65" ve üzeri televizyonlarda biraz daha netlik azalabilir.

PS5'te neredeyse 3 sene önce oynadım o zamanda 1080p 46" bir TV vardı. PS4 Pro nasıl çalıştırıyorsa öyle çalıştırıyor bu yüzden grafikler PC'ye göre konuşursak Low-medium gibi olduğu için ve 30FPS olduğu için bir PC'deki keskinlik ve akıcılık yok. Bulanıklık ben fark edemedim. Oyun 1080p ile 2K arası bir çözünürlükte PS4 Pro'da çalışıyor haliyle PS5'te de öyle çalışıyor mecburen. 4K 65" ve üzeri televizyonlarda biraz daha netlik azalabilir.

50 inç 60 hz tv'de kullanacağım. Siparişi verdik bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı