Rehber RDR2 Puredark FSR3 modu nasıl kurulur? (HUD fix)

Modu tekrar atar mısınız?

Son düzenleme:
Home tuşuna basınca rockstar paneli açılıyor.

Hocam yama+puredark linkindeki güncel mi? Ekranın solunda E harfi tarzı hud sıkıntısı oluyor çünkü.

Hocam yama+puredark linkindeki güncel mi? Ekranın solunda e harfi tarzı HUD sıkıntısı oluyor çünkü.

O HUD sıkıntısı değil font sıkıntısı. Font sorununu şöyle çözdüm kullandığım yamada sadece tek bir harf bozuk çıkıyordu bende o harfi ingilizcesi ile değiştirdim. Hangi harf olduğunu hatırlamıyorum. Eğer moddan kaynaklı HUD sorunundan bahsediyorsan hayır mod HUD bozmuyor.

Bilmiyorum hocam ekranın solu yukarıdan aşağıya çıkıntılı sembol var mouse'u döndürünce oluyor durunca sıkıntı yok.

Bilmiyorum hocam ekranın solu yukarıdan aşağıya çıkıntılı sembol var fareyi döndürünce oluyor durunca sıkıntı yok.

Fareyi hızlı döndürünce oluşan hafif bozulmadan bahsediyorsan normal. Diğer türlü bir fikrim yok açıkçası.

Fareyi hızlı döndürünce oluşan hafif bozulmadan bahsediyorsan normal. Diğer türlü bir fikrim yok açıkçası.
Yok hızlı döndürme değil hocam, direkt hareket edince çıkıyor. Yama+puredark eski sürüm olabilir mi, belki ilkinde böyle sıkıntı vardır sonra fixlemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…