Rehber RDR2 Puredark FSR3 modu nasıl kurulur? (HUD fix)

Bulamadım zaten 2 gündür arayış içinedyim hep farklı şeyler var hangisi doğru bilemiyorum.

Hocam siz bakıp bir tane video önerir misiniz bana.

Oyunu aktif olarak oynamadığım için hangisinin çalışıp çalışmayacağı hakkında bir fikir elde edemem. Yeni konu açıp yardım isteyebilirsin.

Konu açtım ama kimse yardım etmedi :(.
Şu videodaki anlatım işini görebilir sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam modu çalışıyor ancak hertz değeri 30da kalıyor sanki bir dosyadan kontrol edilyor gibi. Tam ekran yapıp ordan ayarlamayı denedim o da işe yaramadı tekrar girdiğimde yine 30 hertze ayarlı oluyor. Çözümü ne olabilir ?

Uyarı: öncelikle modun çalışması için Afterburner veya Epic Games arayüzünün kapalı olması gerekiyor. (Afterburner bende çalıştı. Belki sizde çalışmayabilir. Sizde de çalışırsa RivaTurner üzerinden FPS'yi rahat alabildiğiniz bir değere sabitlemenizi öneririm.)

Adım 1: Script hook indirmek.

Script Hook RDR2 - AB Software Development
verdiğim linkten indirip klasöre çıkartın. Bin klasörünün içi lazım.

Adım 2: Modu indirmek.
MOD linkinden modu indirip klasöre çıkartın bu dosyalara ulaşmanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 2104766

Adım 3: Oyunu Vulkan'dan DX12'ye çevirmek.

Oyunu grafik ayarlarından gelişmiş ayarlar kısmından DirectX 12 yapmanız gerek yoksa mod çalışmaz.

Adım 4: Modu kurmak.

İndirdiğimiz dosyaları, FSR modu ve scripthook dosyalarını, oyun klasörünün içine atıyoruz.

Modumuz hazır.

Artık oyunu FSR3 modu ile oynayabilirsiniz. Bu mod ile HUD fixlenmiş durumda. Home tuşu ile mod arayüzüne erişebilirsiniz. FSR3'ü oradan kapatıp açabilirsiniz. Eğer aşırı drop yiyorsanız ekran kartı ayarlarından FPS'yi rahat alabileceğiniz değere sabitleyebilirsiniz. Sakın Online girmeyin ban yiyebilirsiniz.

Ekstra

Yama+Trainer+PuredarkFSR3 bu link direk hazır olarak Türkçe yama, trainer ve FSR3 modu içeriyor. Bu dosyaları direk oyun dosyalarının arasına atarsanız oyun DX12'de ise hazır olacaktır.

Not: Mod güncel değildir.
açıldığını nereden anladın ayarlar da fsr2 olarak gözüküyor fsr3 yok (rx 6600 kullanıyorum)

Açıldığını nereden anladın ayarlar da FSR2 olarak gözüküyor FSR3 yok (RX 6600 kullanıyorum)

Dostum bu mod şu an için güncel değil, çalışmıyor/yada bende çalışmıyor. Raporlayıp çalışmadığını belirtmelerini isteyeceğim. Ben şu anda vereceğim linkteki arkadaşın kendi uygulamasını kullanıyorum, sağlam çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum bu mod şu an için güncel değil, çalışmıyor/yada bende çalışmıyor. Raporlayıp çalışmadığını belirtmelerini isteyeceğim. Ben şu anda vereceğim linkteki arkadaşın kendi uygulamasını kullanıyorum, sağlam çalışıyor.

kurdum başka yerlerden görüp rdr ye, starfield'a da kendinden gelmiş zaten geriye de cp, tlou falan kalıyor ama onları da zamanında oynayıp sildim gerçi sıkıntı da yaşamamıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı