RDR2 Rockstar Games Launcher açılış ekranında kalıyor ve error veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ahmet067

Yoctopat
Daha fazla  
Steam'den RDR2 aldım, indirdim, Türkçe yama kurdum. Oyunu açmaya çalıştım, Rockstar Games Launcher'ı açtı, onu da indirdim ama açılış ekranında kalıyor ve sonunda error veriyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim ama düzelmedi. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Error failed to connect to the Rockstar Games library service"
Bu hatayımı alıyorsun?
Evet hocam

Yamadan dolayı açılmıyordur. Yamayı sil tekrar dene.
Yamayla alakası yok gibi hocam yamayı silip denediğimdede olmadı

Ne hatası veriyor hocam? Kodu falan yazıyor mu? Yazmıyorsa bir ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur.
“Error failed to connect to the Rockstar Games library services”

"Error failed to connect to the Rockstar Games library service"
Bu hatayımı alıyorsun?
Çözümü nedir

Son düzenleme:
Evet hocam.

Yamayla alakası yok gibi hocam yamayı silip denediğimde de olmadı.

“Error failed to connect to the Rockstar Games library services”

Çözümü nedir?

Kardeşim ben bu konuyu açtım kimse cevap bile yazmadı. Ben 15 gün bu konu üzerinde YouTube'da izlemedigim video, okumadığım forumlar bakmadigim denemediğim şey kalmadı. Rockstar Support ile de görüştüm her gün farklı şeyler söylediler yaptım olmadı. Modem resetleme VPN ile bağlanma hiçbiri çözmedi. En son oyunu silecektim yabancı birisi bir şey yazmış onu denedim oldu. Windows Update de "KB5068861" böyle bir güncelleme yapmışım onu kaldırdım oyun düzeldi girdi bunu bir dene eğer olmazsa güncelleştirmeleri geri al kesinlikle olur bunun çözümü bu.

Kardeşim ben bu konuyu açtım kimse cevap bile yazmadı. Ben 15 gün bu konu üzerinde YouTube'da izlemedigim video, okumadığım forumlar bakmadigim denemediğim şey kalmadı. Rockstar Support ile de görüştüm her gün farklı şeyler söylediler yaptım olmadı. Modem resetleme VPN ile bağlanma hiçbiri çözmedi. En son oyunu silecektim yabancı birisi bir şey yazmış onu denedim oldu. Windows Update de "KB5068861" böyle bir güncelleme yapmışım onu kaldırdım oyun düzeldi girdi bunu bir dene eğer olmazsa güncelleştirmeleri geri al kesinlikle olur bunun çözümü bu.
Abi çok teşekkür ederim ama nasıl yapacağım detaylı anlatır mısın

Abi çok teşekkür ederim ama nasıl yapacağım detaylı anlatır mısın
1. Ayarlar’ı aç
Win + I tuşlarına bas

2. “Güncelleştirme ve Güvenlik”e gir

3. “Windows Update”
“Güncelleme geçmişini görüntüle”ye tıkla

4. En alttaki “Güncellemeleri kaldır” seçeneğine tıkla

5. Karşına gelecek listeden KB5068861 (veya buna benzer KB ile başlayan güncellemeyi) bul

6. Üzerine çift tıkla Kaldır

1. Ayarlar’ı aç
Win + I tuşlarına bas

2. “Güncelleştirme ve Güvenlik”e gir

3. “Windows Update”
“Güncelleme geçmişini görüntüle”ye tıkla

4. En alttaki “Güncellemeleri kaldır” seçeneğine tıkla

5. Karşına gelecek listeden KB5068861 (veya buna benzer KB ile başlayan güncellemeyi) bul

6. Üzerine çift tıkla Kaldır
Çok teşekkür ederim abi deneyeceğim sonucu yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı