AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2023 #1 Önceden daha farklı bir hata veriyordu şimdi bu hata geliyor. Kısaca offline mod hatası. Önceden olmuyordu. RDR2'de 37 saati geride bıraktım fakat hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Neden böyle bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Önceden daha farklı bir hata veriyordu şimdi bu hata geliyor. Kısaca offline mod hatası. Önceden olmuyordu. RDR2'de 37 saati geride bıraktım fakat hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Neden böyle bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 23 Şubat 2023 #2 Aynı hatayı bende alıyorum VPN açıp denediğimde girebildim. Başka çözüm var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2023 #3 SolveTax dedi: Aynı hatayı bende alıyorum VPN açıp denediğimde girebildim. Başka çözüm var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hiç vpn kullanmadım hocam hangisini indirsem bilmiyorum valla Artı 0 Eksi
SolveTax dedi: Aynı hatayı bende alıyorum VPN açıp denediğimde girebildim. Başka çözüm var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hiç vpn kullanmadım hocam hangisini indirsem bilmiyorum valla
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2023 #4 Modeminize reset atar mısınız? Geçen hafta başıma geldi bu durum modemime reset attım çözüldü hocam. Artı 0 Eksi
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2023 #5 anılDLL dedi: Modeminize reset atar mısınız? Geçen hafta başıma geldi bu durum modemime reset attım çözüldü hocam. Genişletmek için tıkla... hocam modemi kapatıp açtım ama hiç fişini çekmedim bi onu deneyeyim sağolun Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Modeminize reset atar mısınız? Geçen hafta başıma geldi bu durum modemime reset attım çözüldü hocam. Genişletmek için tıkla... hocam modemi kapatıp açtım ama hiç fişini çekmedim bi onu deneyeyim sağolun