RDR2 Rockstar Games offline hatası

İşletim sistemi
Windows 11

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
AMD ryzen RX 580 8 gb
Anakart
MSI Z390 A PRO
İşlemci
İntel i7 9. nesil
Önceden daha farklı bir hata veriyordu şimdi bu hata geliyor, kısaca offline mod hatası, önceden olmuyordu RDR2 de 37 saati geride bıraktım fakat hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım, neden böyle bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
RDR2'yi açınca aldığım hata.

1677251228432.png

evet hocam windows 11
Bu adamın sunduğu 3. çözümü deneyin. İngilizce ama zaten gösteriyor ne yapacağınızı.Hocam kusura bakmayın linki atmayı unutmuşum biraz uykum var 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın sunduğu 3. çözümü deneyin. İngilizce ama zaten gösteriyor ne yapacağınızı.Hocam kusura bakmayın linki atmayı unutmuşum biraz uykum var 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sıkıntı değil hocam sağolun

Hocam bir de modemi böyle resetlediniz değil mi.
Arkasındaki küçük iğne deliğe bir şey değdirmeniz lazım.
yok hocam fişini çektim fakat yarın denerim , şuan deneyemem . Tavsiyeleriniz için sağolun hocam , inşallah olur . Olursa buradan bildiririm hocam , iyi geceler

Rica ederim hocam iyi geceler.
hocam geç cevap için kusura bakmayın ama söylediğiniz iki yöntemide denedim ama durum aynı . Çalışmıyor... 40 saatin sonunda oyunu iade edebiliyor muyuz acaba :D :D :D

1677353131204.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı